Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avto kamera in vzvratna Navitel R250 Dual, FullHD, 2", Night vision, 140° vidni kot

Blagovna št.: 298744

Blagovna znamka: NAVITEL

Avto kamera in vzvratna Navitel R250 Dual, FullHD, 2", Night vision, 140° vidni kot

Izberite kvalitetno avto kamero z vzvratno kamero priznane znamke Navitel

Preberite več
Spletna cena
69,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,66 € x 6
Več o izdelku

Izberite kvalitetno avto kamero z vzvratno kamero priznane znamke Navitel

Night Vision in vzvratna kamera
Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avto kamera NAVITEL R250 Dual z velikim zaslonom velikosti 5,1 cm (2") in širokim kotom snemanja 140°, snema in shranjuje posnetke v polni Full HD ločljivosti (1920×1080). Vgrajeni optični senzor zagotavlja natančno, jasno ter čisto zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu ali voznikovih obrazov. Napredna funkcija senzorja imenovana Night Vision ter 4-plastne steklene leče omogočajo odlično snemanje tudi v slabših svetlobnih pogojih, kot seveda tudi ponoči.
Glede na to, da ima avto kamera vgrajena tudi mikrofon in zvočnik, ne boste nikoli zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka vedno dovolj dokazov, ki jih boste predložili policiji ali zavarovalnici. Komplet vsebuje tudi vzvratno kameroHD ločljivostjo, 100° kotom snemanja in 360° vrtenjem. Na zadnje steklo avtomobila je zadnjo kamero mogoče pritrditi z lepilnim trakom 3M.

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor
Kamera NAVITEL R250 Dual je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detection), kar pomeni, da začne s snemanjem takoj, ko se začne avtomobil premikati, zaznava pa tudi samo premikanje v vidnem kotu kamere ter lahko posname vsako gibanje celo med vašo odsotnostjo.
Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanje (Loop Recording), se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike in videoposnetke nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD. Avto kamera ima vgrajen tudi občutljiv G-senzor, ki zabeleži morebitno nenadno spremembo gibanja in posledično shrani poslikano zaporedje slik oz. ščiti video pred ponovnim zapisovanjem, snemanjem. Zagotavlja, da se dnevniki prometnih nesreč samodejno zaklenejo in se ne prepišejo.

Parkirni način in polnilna baterija
Zahvaljujoč načinu parkiranja (Parking Mode) in vgrajeni polnilni bateriji lahko avto kamera zazna vibracije tudi v načinu mirovanja in prične s snemanjem, tudi ko je avto parkiran, ko voznika ni v avtu in je naprava izključena.
Zahvaljujoč majhni priročni velikosti avto kamera ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamero se z nosilcem povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo. Napaja se preko 12 V priklopa na avtomobilski vtičnici, ki se nahaja že v vsakem avtomobilu.

Darilo: GPS navigacijske karte 47 držav
Vsak kupec Navitel avto kamere dobi kot darilo Navitel navigacijske mape Evrope, Rusije, Belorusije, Belorusije, Ukrajine ter Kazakhstana, skupaj kar 47 držav, ki si jih preko licenčne kode namesti na pametni telefon ali tablični računalnik. Licenca je brezplačna in velja 12 mesecev. Po tem času jo lahko vsak uporabnik z nakupom podaljša na uradni strani lastnika licence Navitel.

Več o avto kameri Navitel R250 Dual:

 • Zaslon: TFT, 5,1 cm (2")
 • Ločljivost: Full HD, 1920×1080; 30fps
 • Ločljivost zadnje kamere: HD, 1280×72; 25fps
 • Optični senzor: GC2053
 • Video format: MOV
 • Format slik: JPG
 • Funkcije: Night Vision, neprekinjeno snemanje, zaščita proti prepisovanju, Auto-Start, parkirni način, detektor gibanja
 • Reža za spominsko kartico: micro SD (do 64 GB)
 • Baterija: Li-Pol, 100 mAh / 3,7 V
 • Dimenzije: 64 × 48 × 33 mm
 • Dimenzije zadnje kamere: 55 × 30 × 26 mm
 • Priklop: prek micro USB kabla

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Vodoodpornost:
Ne
Reža za spominsko kartico:
Da
USB priklop:
Da
Velikost zaslona:
5.1
Vidni kot:
140
Ločljivost:
1920 x 1080 (Full HD)
Tip kamere:
Avtokamera
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup