Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Bose SoundLink Micro Bluetooth zvočnik, moder

Blagovna št.: 280795

Blagovna znamka: BOSE

Bose SoundLink Micro Bluetooth zvočnik moder

Ne glede na to kaj počnete – se sprehajate, kolesarite, kuhate ali enostavno poležavate v naravi – lahko ob tem poslušate glasbo. Za vas smo naredili zvočnik, ki vas bo spremljal pri vseh vaših dogodivščinah in vedno zagotavljal odličen zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega zvočnika.

Preberite več
Spletna cena
123,45 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,28 € x 12
Več o izdelku

Ne glede na to kaj počnete – se sprehajate, kolesarite, kuhate ali enostavno poležavate v naravi – lahko ob tem poslušate glasbo. Za vas smo naredili zvočnik, ki vas bo spremljal pri vseh vaših dogodivščinah in vedno zagotavljal odličen zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega zvočnika.

Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro so majhni, zelo zmogljivi, odporen na udarce in seveda tudi vodoodporen. Pripenja se s posebno kakovostnim silikonskim trakom, tako da ga lahko povsod nosite s seboj – ko imate tako dober miniaturen zvočnik, ga želite imeti vedno pri sebi.

SoundLink Micro zvočnik je tako majhen in lahek, da vas z lahkoto spremlja kamorkoli se odpravite in karkoli počnete. Hribolazenje, pohodništvo, kolesarjenje, kuhanje ali preprosto lenarjenje v naravi, glasba vas lahko spremlja vsepovsod. Praktično neraztrgljiv silikonski trak vam omogoča pritrditev zvočnika na kolo, nahrbtnik, kamorkoli. Kakovostno ohišje je, prevlečeno s silikonom, zvočnik pa je vodoodporen in prenese tudi padec v bazen. Baterija omogoča do 6 ur delovanja. Zvočnik lahko upravljate in nastavljate s pomočjo Bose Connect aplikacije, Bluetooth povezava omogoča domet do 9 metrov in tako boste lahko uživali v zvoku brez žic. Lahko se poveže s pametnim telefonom, iPad-om ali drugo Bluetooth napravo. Funkcija Speakerphone vam omogoča tudi sprejem klicev. Siri in Google glasovni ukazi, IP X7 klasifikacija. Možnost stereo ali party načina delovanja (z dvema zvočnikoma). 

Povsod z vami

Kamorkoli ste namenjeni, vas spremljajo Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro. S trakom ga lahko pripnete na kolo, nahrbtnik, ali na prenosni hladilnik. Trak je izredno močan, zato ste lahko prepričani, da bo zvočnik vedno varno pripet.

Popolnoma vodoodporen

Uspeli smo izdelati zvočnik, ki je popolnoma vodoodporen. Kot osnovo smo upoštevali standard IPX7 in ga nadgradili. Bluetooth zvočniki so bili testirani v vseh možnih razmerah, tudi tako, da smo jih potopili v bazenu in  v morju. Tudi če vam padejo na tla, se ne prestrašite. Zvočnik preprosto poberite in pritisnite tipko »play«.

Izbor pravih materialov je pomemben

Nezgode se dogajajo, ampak to še zdaleč  ne pomeni, da vam mora v rokah ostati uničen zvočnik.  Da bi to preprečili, smo zunanjost ohišja zvočnika zaščitili s posebno silikonsko  gumo. Izbor tega visoko kvalitetnega materiala nam je omogočil izdelavo skoraj brezšivnega ohišja, odpornega na lom in praske in prilagojenega  vsaki situaciji ki jo lahko pričakujete.

Bose Connect aplikacija

Bluetooth povezave zvočnika SoundLink®  Micro  lahko enostavno upravljate s pomočjo Bose Connect aplikacije. Če želite poslušati glasbo prijatelja, samooklicanega DJ-a, se ta lahko s pomočjo aplikacije poveže in prevzame upravljanje vašega zvočnika.
Če glasno ni več dovolj glasno, lahko s pomočjo aplikacije povežete dva zvočnika SoundLink® Micro v Party Mode. Ali pa ju preklopite v Stereo Mode način in vokali in inštrumenti se bodo nenadoma  naravno razporedili v prostoru, glasba pa bo dobila povsem novo dimenzijo.

  • Dimenzije izdelka: 9,83 cm x 9,83 cm x 3,48 cm (D x Š x V) 
  • Teža:  2,90 kg 
  • Vsebina pakiranja: USB micro B kabel za polnjenje priložen
  • Barva: Temno modra

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Ne
Brezžični mikrofon:
Ne
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Da
Bluetooth povezljivost:
Da
WiFi povezljivost:
Da
USB vhod:
Da
Čas predvajanja (v urah):
6
Vrsta napajanja:
Prek USB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup