Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prenosni radio Blaupunkt BB7BK

Blagovna št.: 241978

Blagovna znamka: Blaupunkt

Prenosni radio Blaupunkt BB7BK_1

Radio Blaupunkt BB7BK bo navdušil več glasbenih okusov, saj ima MP3/CD-predvajalnik in vhod USB za predvajanje glasbe. Preprosto vstavite disk ali ključek v bralnik in več ur uživajte ob svojih najljubših uspešnicah.

Preberite več
Spletna cena
66,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,15 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Radio Blaupunkt BB7BK bo navdušil več glasbenih okusov, saj ima MP3/CD-predvajalnik in vhod USB za predvajanje glasbe. Preprosto vstavite disk ali ključek v bralnik in več ur uživajte ob svojih najljubših uspešnicah.

Prenosni radio je naprava, ki je še posebej priljubljena med mladimi. Vendar so nad njim navdušeni tudi številni starejši uporabniki, saj ta ponuja številne možnosti.

Več o prenosnem radiu Blaupunk BB7BK

BB7BK podjetja Blaupunkt je radijski sprejemnik s funkcijo digitalnega sintetizatorja s fazno sklenjeno zanko. To pomeni, da je zaradi funkcije za samodejno iskanje in hranjenje razpoložljivih radijskih postaj nastavitev radia zelo preprosta in hitra. Še ena prednost je, da lahko v pomnilnik svoje naprave shranite do 20 najljubših radijskih postaj.

Velika prednost tega modela je, da lahko nanj s pomočjo 3,5-milimetrskega mini avdio vhoda povežemo zunanje avdio naprave, kot je MP3-predvajalnik ali prenosni računalnik.

Ima MP3/CD-predvajalnik in vhod USB za predvajanje glasbe.

Uporabniki imajo na voljo tudi izhod za slušalke, tako da celo glasna glasba ne bo motila aktivnosti drugih članov gospodinjstva.

Zaradi jasnega LCD-zaslona in preproste uporabe je prenosni radio BB7BK popolna izbira za vsakogar. Uporablja se lahko na primer kot predvajalnik avdio knjig, ki se ga lahko postavi ob otroško posteljo ali v sobo starih staršev.

Prav tako se bo izkazal kot nepogrešljiv med poukom v razredu in zaradi napajanja z električno energijo in baterijami bo model BB7BK deloval dobro tudi na piknikih ali srečanjih s prijatelji v rolkarskem parku. 

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Ne
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Ne
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Moč (v W):
2
Vrsta napajanja:
230 V omrežni priklop
Vhodi / priključki:
AUX, USB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup