Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Blaupunkt Boombox BB18RD, prenosni radio, rdeč

Blagovna št.: 241210

Blagovna znamka: Blaupunkt

Prenosni radio Blaupunkt Boombox BB18RD, rdeč_1

Če si ne morete predstavljati dneva brez svoje najljubše glasbe ali radijske postaje, vas bo gotovo zanimal CD/MP3/radijski predvajalnik BB18RD podjetja Blaupunkt.

Preberite več
Spletna cena
95,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,65 € x 9
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Če si ne morete predstavljati dneva brez svoje najljubše glasbe ali radijske postaje, vas bo gotovo zanimal CD/MP3/radijski predvajalnik BB18RD podjetja Blaupunkt.

Glasba nas spremlja na vsakem koraku. Poslušamo jo doma, pri pripravi obrokov, v avtomobilu, na delovnem mestu, med učenjem in na pikniku. Dan, poln zvoka vaših najljubših pesmi, je zelo dober dan! Najbolj priljubljene naprave za poslušanje glasbe so prenosni CD/MP3/radijski predvajalniki. Najdete jih v sobah najstnikov, učilnicah in pri frizerju. Na voljo so vam povsod, kjer si želite nemotečo glasbo v ozadju ali pa želite poslušati učno gradivo. Zaradi njihove preproste uporabe in vsestranskih značilnosti so zelo priljubljeni pri otrocih, najstnikih in tudi odraslih.

Več o prenosnem radiu Blaupunkt Boombox BB18RD

S tem modelom je mogoče predvajati avdio datoteke iz vrste različnih virov. Opremljen je s predvajalnikom za CD-je, ki bere MP3-datoteke, tako da lahko uporabniki poslušajo svojo najljubšo glasbo in tudi avdio knjige.

Vgrajen radijski sprejemnik v svojem pomnilniku hrani do 40 postaj, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki vsak dan poslušajo svoje najljubše oddaje na različnih radijskih postajah. Zahvaljujoč fazno sklenjeni zanki za samodejno iskanje in hranjenje razpoložljivih radijskih postaj je nastavitev radia zelo preprosta in hitra.

Naprava BB18RD ima vhod USB, kar omogoča povezavo z združljivimi mediji s shranjenimi datotekami MP3 in WMA. Tudi bočno ohišje ima vhod AUX za povezavo katere koli zunanje naprave z analognim avdio izhodom na prenosni radio. Preprosto povežite svojo zunanjo napravo s predvajalnikom in uživajte v mnogo boljšem zvoku!

CD/MP3/radijskemu predvajalniku je priložen 3,5-milimetrski mini vhod za slušalke, ki poskrbi, da ne motite drugih članov gospodinjstva, ko vanj priključite svoje slušalke, da bi poslušali svojo najljubšo glasbo ali avdio knjige.

Naprava BB18RD ima budilko – to cenijo celo tisti, ki vstajajo zelo pozno! Mar se ni lepo zbuditi ob zvokih svoje najljubše radijske postaje? Takšno jutro polepša cel dan!

Prenosni radio je na voljo z električnim napajalnikom in šestimi zamenljivimi baterijami R14. To zagotavlja, da bo naprava popolna ne le kot stacionarni predvajalnik, temveč tudi kot prenosni vir zabave, ki ga lahko na primer vzamete na piknik.

Priročnost uporabe je še izboljšana z LCD-zaslonom na predvajalniku, ki prikazuje frekvenco izbrane radijske postaje, zaporedno številko pesmi ali trenutni čas.

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Ne
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Ne
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Vrsta napajanja:
230 V omrežni priklop
Podprti avdio formati:
MP3, WMA
Vhodi / priključki:
AUX, USB,
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup