Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA10, karaoke zvočni sistem, Bluetooth

Blagovna št.: 200455

Blagovna znamka: Blaupunkt

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA10, karaoke zvočni sistem, Bluetooth

Blaupunkt PA10 profesionalni avdio sistem je produkt, ki zadosti visokim pričakovanjem tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, ki bodo idealne za poslovno uporabo, telovadbo, dom, ..., pri kateri uživate ob poslušanju priljubljene glasbe.

Preberite več
Spletna cena
214,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
146,28 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,23 € x 21
Več o izdelku

Blaupunkt PA10 profesionalni avdio sistem je produkt, ki zadosti visokim pričakovanjem tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, ki bodo idealne za poslovno uporabo, telovadbo, dom, ..., pri kateri uživate ob poslušanju priljubljene glasbe.

Vgrajen Bluetooth modul omogoča brezžičen prenos predvajane glasbe iz vseh tipov mobilnih naprav. Nadzorna plošča na zadnji strani naprave ima popoln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in reža za SD kartico (maksimalna kapaciteta 32 GB). Zahvaljujoč vgrajenemu FM sprejemniku, lahko prisluhnete tudi priljubljenim radijskim postajam. Dodatna uporabna funkcija prenosnega zvočnika PA10 je karaoke funkcija s priloženim mikrofonom

BREZŽIČNA MOČ - Izhodna moč PA10 naprave je približno 600 W, kar v kombinaciji s pravo konfiguracijo zagotavlja neprimerljivo zvočno izkušnjo. Zahvaljujoč vgrajeni polnilni bateriji, naprava lahko deluje tako brezžično kot tudi povezana na napajanje. Čas delovanja na baterije je 3,5 ur, medtem ko popolno polnjenje traja približno 7 ur. Napravo lahko povežete tudi na 12V baterijo.


IZREDNA FUNKCIONALNOST - Vgrajen Bluetooth modul omogoča brezžičen prenos predvajane glasbe iz vseh mobilnih naprav kot so telefoni in tablice. Nadzorna plošča na zadnji strani naprave ima popoln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in režo za SD kartico (maksimalna kapaciteta 32 GB). Prisluhnete lahko tudi glasbi iz vseh vrst mobilnih naprav, ki jih povežete preko kabla. Ta enota predvaja tudi datoteke v MP3/WMA formatu. Izenačevalnik omogoča prilagajanje zvoka, za vse različne žanre: normalno, rock, pop, klasika, jazz, novice. Zadnja stran naprave je opremljena tudi z gumbom za prilagajanje visokih in nizkih frekvenc.

VGRAJEN FM SPREJEMNIK - V kolikor nimate prenosne naprave za predvajanje glasbe, lahko zahvaljujoč vgrajenemu radijskemu sprejemniku prisluhnete do 99 shranjenim glasbenim postajam. S tem vam ne bo potrebno vsakokrat iskati razpoložljive postaje.

KARAOKE FUNKCIJA - Dodatna uporabna funkcija prenosnega zvočnika PA15 je karaoke funkcija s priloženim žičnim mikrofonom. Da bi zadostila zahtevam zahtevnejših uporabnikov, je naprava opremljena z opcijsko nastavitvijo visokih in nizkih frekvenc mikrofona. Prav tako je mogoče optimizirati efekt odmeva z ločenim vrtljivim krmarjenjem. Poleg tega vhod za mikrofon podpira tudi dodatne naprave.

PREPROSTA UPORABA - PA10 ima ročaj, ki omogoča varen prenos in stojalo na dnu naprave zagotavljajo varno namestitev. PA avdio sistem je kompaktna različica velikih Hi Fi sistemov. Preprosto upravljanje omogoča priložen daljinski upravljalnik. Če vam en zvočnik ne zadošča, uporabite AUX vhod in izhod, da povežete še en zvočnik. Eden izmed njih postane glavna enota, iz katere upravljate predvajanje, izhodno moč pa podvojite.

Več o prenosnem zvočniku Blaupunkt PA10

 • Avdio prenos preko Bluetooth (A2DP profil)
 • USB/SD predvajalnik (do 32 GB)
 • MP3/WMA predvajanje
 • FM radio z 99 shranjenimi postajami
 • Izenačevalnik: normalno, rock, pop, klasika, jazz, novice
 • Karaoke funkcija s priloženim mikrofonom
 • Daljinski upravljalnik
 • AUX IN
 • Maksimalna moč: 600W
 • Polnilna baterija
 • Napajanje: AC 100-240V ~ 50/60 Hz
 • Delovanje na baterije: 3,5 h
 • Čas polnjenja: 7 h
 • Dimenzije: 362 x 495 x 319 mm
 • Teža: 7,9 kg

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Brezžični mikrofon:
Da
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Da
USB vhod:
Da
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Podprti avdio formati:
MP3, WMA
Vhodi / priključki:
USB, AUX
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup