Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Karaoke zvočni sistem Blaupunkt PB12DB, 1600 W

Blagovna št.: 308428

Blagovna znamka: Blaupunkt

Karaoke zvočni sistem Blaupunkt PB12DB, 1600 W

Izberite kvalitetni karaoke zvočni sistem priznane znamke Blaupunkt!

Preberite več
Spletna cena
679,91 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
28,32 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetni karaoke zvočni sistem priznane znamke Blaupunkt!

Zvočnik je zasnovan s funkcijo Bluetooth. Ko ste povezani s pametnim telefonom ali drugimi napravami, kot sta tablica ali računalnik, lahko brezžično predvajate zvok, tako iz glasbene knjižnice, shranjene v pomnilniku zunanje naprave, kot tudi iz pretočnih storitev ali internetnih radijskih postaj. S tako široko paleto možnosti se zdi izbira prave glasbe za vsako priložnost zelo enostavna.

PB12DB vsebuje tudi funkcijo TWS (pravi brezžični stereo), ki omogoča medsebojno povezavo dveh enakih zvočnikov, da glasba zveni še glasneje in omogoča zabavo na še večji površini. Po pravilnem zagonu in seznanitvi naprava zagotavlja tudi klasičen stereo učinek.

Naprava vsebuje tudi predvajalnik datotek MP3. Datoteke lahko shranite na prenosne USB ključke ali kartice microSD. Predvajalnik nudi podporo za medijske naprave do največje kapacitete 32 GB, kar omogoča predvajanje zelo dolgega seznama skladb. V načinu predvajanja USB/microSD je na voljo funkcija ponavljanja izbrane skladbe, vseh skladb na določeni medijski napravi ali pa njihovo naključno predvajanje. Samo nastavite ustrezen način in zvočnik bo poskrbel za vse ostalo.

Sprejemnik FM
Zvočnik PB12DB vsebuje tudi FM sprejemnik z digitalno sintezo PLL. Ob pritisku le na eno tipko bo naprava sama opravila iskanje in shranila razpoložljive radijske postaje. V pomnilnik naprave lahko shranite kar 40 različnih radijskih postaj. Z ustreznimi gumbi, tako na zgornji plošči zvočnika kot na daljinskem upravljalniku, je možno tudi ročno nastaviti želeno frekvenco.

Različne vrste glasbe zahtevajo ustrezne prilagoditve v nastavitvah zvoka. PB12DB vsebuje vgrajen parametrični izenačevalnik s petimi nastavljivimi zvočnimi načini. Uporabnik lahko izbira med načini FLAT, POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC. Poleg tega je možno ločeno nastaviti visoke in nizke tone. Ta funkcija omogoča nastavljanje zvočnega profila željam različnih uporabnikov.Visokotonec in dva 30,48 cm (12") srednjetonska zvočnika so zaprti v ohišje z bas refleksom in uglašeni z zmogljivim ojačevalnikom, kar ima za posledico skupno moč 1600 W in omogoča predvajanje glasbe v velikih prostorih.

Vhodi za kitaro
Poleg funkcije petja in karaok je možno priključiti tudi glasbilo. 6,3 mm vhod za kitaro je na voljo na zgornji plošči naprave. Če tako široka izbira razpoložljivih zvočnih virov ne zadostuje ali morate priključiti drugo specifično zvočno napravo, je na voljo tudi AUX priključek. Priključite zunanji avdio predvajalnik, zvok iz mešalne mize ali preprost CD predvajalnik in uživajte v zvoku.

Vaša najljubša glasba in kakovosten zvok lahko ustvarita dobro razpoloženje, z dodajanjem prave osvetlitve pa dobimo preprost recept za izjemno zabavo. Zvočnik PB12DB ima večbarvno LED sprednjo ploščo, ki ustvarja celotno paleto barv. Uporabnik lahko izbira med osmimi razpoložljivimi svetlobnimi načini in poskrbi za ustrezne vizualne učinke. Naprava ima vgrajeno 12 V baterijo s kapaciteto 14 Ah, ki glede na stopnjo glasnosti omogoča neprekinjeno delovanje do največ 8 ur. Ko se baterija izprazni, jo lahko priključite na napajalnik in zvočnik naprej uporabljate. Popolno polnjenje traja približno 7 ur.

Model PB12DB vsebuje kolesca in vgrajen ročaj v zgornjem zadnjem delu ohišja, zahvaljujoč kateremu je zvočnik veliko lažje prenašati.

Več o karaoke zvočnem sistemu Blaupunkt: 

 • Bluetooth (profil A2DP)
 • TWS - pravi brezžični stereo
 • USB/microSD predvajalnik (do 32 GB)
 • Predvajanje MP3
 • FM radio s pomnilnikom za 40 postaj
 • Nastavitev nizkih/visokih tonov
 • Funkcija karaoke z vključenima dvema brezžičnima mikrofonoma
 • Daljinski upravljalnik
 • 2 vhoda za žični mikrofon + 1 vhod za kitaro (žična mikrofona nista vključena)ž
 • LED zaslon
 • Disco LED luči
 • AUX IN
 • Skupna moč: 1600 W
 • Baterija: polnilna baterija 12 V 14 Ah
 • Napajanje: AC 100-240 V~50/60Hz
 • Delovanje baterije: približno 8 ur (70% nivo glasnosti)
 • Čas polnjenja: približno 7 ur
 • Dimenzije: 425 (š.) x 1040 (v.) x 400 (g.) mm
 • Teža: 26 kg

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Brezžični mikrofon:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Da
Bluetooth povezljivost:
Da
WiFi povezljivost:
Da
USB vhod:
Da
Apple Airplay predvajanje:
Ne
Apple CarPlay povezljivost:
Ne
Android Auto povezljivost:
Ne
Google Chromecast predvajanje:
Ne
Moč (v W):
1600
Čas predvajanja (v urah):
8
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Podprti avdio formati:
MP3
Podprte spominske kartice:
Da
Moč (v W):
1600
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup