Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Peg Perego stolček za hranjenje Prima Pappa Follow Me, Ice

Blagovna št.: 243479

Blagovna znamka: Peg Perego

Peg Perego stolček za hranjenje Prima Pappa Follow Me, Ice

Izberite novo in izboljšano verzijo najbolj slavnega stolčka za hranjenje vseh časov! Najprej ga uporabite kot udoben ležalnik, nato pa kot praktičen stolček za hranjenje. Ta je skladen z novim EU varnostnim standardom EN14988:2017.

Preberite več
Spletna cena
163,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,18 € x 16
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite novo in izboljšano verzijo najbolj slavnega stolčka za hranjenje vseh časov! Najprej ga uporabite kot udoben ležalnik, nato pa kot praktičen stolček za hranjenje. Ta je skladen z novim EU varnostnim standardom EN14988:2017.

Prima Pappa Follow me je nova, izboljšana verzija najbolj slavnega stolčka za hranjenje vseh časov, Peg Perego.

Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo. 

Majhen stol z veliko sposobnostmi

Stolček za hranjenje Prima Pappa Follow Me proizvajalca Peg Perego je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga lahko, zahvaljujoč novi lastnosti, njegovim 4 kolesom, preprosto premikate po vašem domu.

Ne glede na lahkost pa je Peg Perego Prima Pappa Follow Me zelo udoben, tako za novorojenčke kot za večje otroke.

En stolček, veliko uporab

Če vam bo stolček sprva služil kot ležalnik, se bo že kaj hitro spremenil v stolček za hranjenje ali igranje, nato pa še v veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino. 

In kako to?

 • Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala s 5 položaji omogoča uporabo od rojstva dalje. Naslonjalo nastavite do ležečega naklona, medtem se sedež premika naprej, stolček pa spreminja v udoben ležalnik. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.
 • Stolček je po višini nastavljiv v 7 položajev, zato bo vašega potomca spremljal, medtem, ko ta raste. Nastavite lahko tudi počivalo nog, ki ima 3 položaje.
 • Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj stolčka in vaš malček se vam bo z veseljem za mizo pridružil kot enakovreden član.

Samo najboljši materiali, kakovost in varnost

Za izdelavo Peg Perego uporablja samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Pri izbiri materiala ne mislijo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Nič čudnega torej, da so izdelki Peg Perego v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Udoben in varen

Stolček Prima Pappa Follow Me je izdelan tudi skladno z novim evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, bo sledil rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček. 

Praktičen in lahek za vzdrževanje

Zaradi preproste uporabe je stolček za hranjenje idealen tudi za uporabo na vikendu, pri babici ali varuški. 

Prevleka stolčka za hranjenje se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani in je primeren za pranje v pomivalnem stroju.

Zložen bo stolček zavzel izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo ali brez težav odnesete kamorkoli.

Več o stolčku za hranjenje Peg Perego Prima Pappa Follow Me

 • Mere (š, v, g)
  • Zložen: 55 x 95,5 x 30 cm
  • V uporabi: 55 x 105 x 76 cm
 • Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala
 • Nastavljiv po višini: 7 položajev
 • Nastavljivo hrbtno naslonjalo: 5 položajev
 • Nastavljivo počivalo nog: 3 položaji
 • Anatomski sedež
 • 5-točkovni varnostni pas
 • 4 kolesa
 • Izdelan v skladu z EU varnostnim standardom EN14988:2017
 • garancija: 1 leto
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup