Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

FreeON stol za hranjenje Lunch 44428, siv

Blagovna št.: 280771

FreeON stol za hranjenje Lunch 44428, siv

Udobno sedenje ob obroku za veliko mizo. Otrokom se lahko prilagodi višina sedežnega dela, nastavljiva je tudi polička za polaganje nogic. 

Preberite več
Spletna cena
114,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,45 € x 11
Več o izdelku

Udobno sedenje ob obroku za veliko mizo. Otrokom se lahko prilagodi višina sedežnega dela, nastavljiva je tudi polička za polaganje nogic. 


Leseni stolček za hranjenje FreeON Lunch je stolček, ki sodi med večno klasiko, vendar s pridihom sodobnih trendov in elegance. Njegova zasnovana oblika omogoča enostavno uporabo in hitro prilagajanje. Izjemna funkcionalnost samega stolčka omogoča uporabo v različnih obdobjih otrokovega odraščanja, njegova brezčasna in elegantna siva barva pa bo poskrbela, da bo jedilnica vsakega vašega doma še sodobnješega izgleda. 

Stolček je izdelan iz kakovostnega bukovega lesa, podaljšane oporne noge pa ga delajo izredno stabilnega. Višino sedežnega dela in poličke za noge je mogoče prilagajati na višino vsake jedilne mize ali velikosti malčka. Stolček je udoben in praktičen. S 3-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivim lesenim varovalom pa stolček postane varen, ne glede na starost otroka. Njegova uporaba je primerna že od malčkovega samostojnega sedenja, kar je načeloma od 6. meseca dalje. Stolček mu bo služil vse tja do njegovih dopolnjenih 50 kilogramov.  
 

Vsestranska in daljša uporabnost

Stolček za hranjenje bo otrokov spremljevalec dlje časa. Sprva ga bo uporabljal zgolj za obedovanje, čez čas pa tudi za igro pri mizi ali ustvarjanje. Stolček Lunch je zasnovan tako, da raste skupaj z otrokom. S pomočjo lesenih zarez na strani se lahko sedežni del in polička za noge enostavno in hitro nastavi na različne višine, in to kar brez uporabe orodja ali pretiranega truda. Leseno sedišče otroku nudi udobno sedenje, z dovolj prostora za premikanje tako pri hranjenju, igri ali njegovemu ustvarjanju. Za varnost otroka v vsakem trenutku poskrbi leseno varovalo in 3-točkovni varnostni pas. Leseno varovalo je odstranljivo, zato lahko stolček uporabljate tudi pri večjih in samostojnih otrocih, ko varovala ne potrebujejo več. 

Končno izdelek, ki je sodoben, stilski in trendnega izgleda!

Mamice se ob pogledu na lepe otroške izdelke hitro navdušijo zanje. Tudi FreeON-ov stolček za hranjenje velja za enega takšnih, ki vas bo, če imate radi minimalizem, takoj prepričal, saj gre za sodobnejšo različico klasičnih lesenih stolov s pridihom večne elegance. S svojim videzom in trendi barvo je izdelan brezčasno in univerzalno – izdelek bo tako popestril vsako jedilnico, ne glede na že izbrani stil vašega opremljenega doma.   

Več kot samo stolček za hranjenje

Stolček za hranjenje FreeON Lunch je več kot samo to. Zaradi premišljenega dizajna ga boste lahko uporabljali za različne namene v različnih obdobjih otrokovega razvoja. Takoj ko bo vaš malček samostojno sedel, ga boste največ uporabljali kot stolček za hranjenje. Med pripravljanjem kosila pa ga lahko uporabljate tudi kot stolček za malčka, iz katerega bo varno opazoval vse vaše kuharske mojstrovine. Zaradi izjemne nosilnosti do 50 kilogramov ga bo otrok lahko uporabljal za različne namene še dolgo zatem, ko bo samostojno jedel in ustvarjal za mizo. 

4 razlogi, zakaj izbrati stolček za hranjenje FreeON Lunch 

  • Ker ga bo lahko malček uporabljal od samega začetka, torej s prvim dnem, ko bo zmožen samostojnega sedenja za mizo, vse dokler ga ne bo prerasel.
  • Čeprav stolček tehta le 6 kilogramov, je osnovni material kvaliteten trdi les. Je stabilen in otroku nudi varno sedenje ali igro za mizo.
  • Je funkcionalen in enostaven za uporabo. Višina sedišča in naslona za noge se odstrani oz. nastavi v eni potezi, prav tako je odstranljivo tudi leseno varovalo. Čiščenje je hitro, dovolj je le vlažna krpa.
  • Stolček pa je po svoje tudi edinstven, drzen in eleganten, zaradi temnejšega barvnega tona.

Več o FreeON stolu za hranjenje Lunch

  • Primeren je za otroke, ki samostojno sedijo (od 6. meseca naprej)
  • Višino sedežnega dela in poličke za noge je možno nastaviti v več višin in jo tako prilagoditi otrokovi rasti
  • Odstranljivo varovalo
  • 3-točkovni varnostni pas
  • Dimenzije stolčka: 49 x 56 x 84,5 cm
  • Stolček se lahko uporablja z nosilnostjo do 50 kg
  • Teža: 6 kg
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup