Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S strom, siv

Blagovna št.: 282139

Blagovna znamka: Britax Römer

britax-r-mer-avtosedez-skupina-2-3-kidfix-iii-s-strom--siv

Izberite Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S strom siv 2000032375.

Preberite več
Spletna cena
269,99 €

Zlata cena
233,99 €
Prihranek
36,00 € (-13%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
26,00 € x 9
Več o izdelku

Izberite Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S strom siv 2000032375.

Več o avtosedežu Britax Römer

  • Kidfix III S zagotavlja veliko več udobja, saj je sedež bolj prostoren in ima mehko oblazinjenje. V kombinaciji z naslonom v obliki črke V, otroški avtosedež raste skupaj z vašim otrokom in vedno nudi najboljšo možno oporo. Avtosedež Kidfix III S je treba namestiti s pomočjo pritrdilnih točk Isofix v vašem vozilu. 

    Kidfix III S visoko stopnjo varnosti in najboljšo zaščito zagotavljajo številne izjemne varnostne lastnosti. Dodatno zaščito nudi nova blazina iz pene, ki absorbira udarce, XP-PAD, ki ob čelnem udarcu zmanjša udarne sile za do 30%. SecureGuard omogoča optimalno pozicioniranje pasu. Vgrajena tehnologija SICT varuje vašega otroka optimalno od glave do kolka. V primeru stranskega trka tehnologija stranskih udarcev absorbira in oslabi sile, ki se pojavijo, in jih usmeri stran od vašega otroka.
  • SecureGuard pomaga zaščititi občutljiv predel trebuha vašega otroka z dodajanjem dodatne - četrte - kontaktne točke v 3-točkovni varnostni pas. Z ohranjanjem pasu v optimalnem položaju nad otrokovimi medeničnimi kostmi SecureGuard pomaga zmanjšati trebušne sile v primeru čelnega trka do 35% *, hkrati pa otroku omogoča prosto gibanje med potjo.

Naslonjalo v obliki črke V je enostavno nastavljivo

Naslon zasnovan v obliki črke V, namenjen optimalni podpori odraščajočemu otroku, zagotavlja več prostora za hrbet in ramena. Poleg tega se naslonjalo samodejno prilagodi kotu sedeža vozila, kar otroku omogoča boljše prileganje in udoben položaj.

Enostavno nastavljiv, ergonomski vzglavnik

Vzglavnik je zasnovan posebej za starejše otroke, ko jih pritrdite na 3-točkovni varnostni pas. Z eno roko ga je mogoče enostavno nastaviti v pravilen položaj, tik nad otrokovimi rameni, tudi ko ta sede na sedež. Poleg tega je vzglavnik ergonomsko zasnovan tako, da podpira otrokovo glavo, ko zaspi.

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
     
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
15 - 36 kg
Pritrditev v avtu:
Tritočkovni pas
Barva:
Siva
Zapenjanje:
3 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup