Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Maxi Cosi avtosedež i-Size 40-75 cm Coral i-Size essential graphite

Blagovna št.: 294272

Blagovna znamka: Maxi Cosi

Maxi Cosi Coral je avtosedež, ki mu ne manjka edinstvenih rešitev - zasnovan je bil tako, da bo vaš otrok užival v udobju in varnosti na številnih nivojih. Mehki nosilec tehta 1,7 kg, kar ga postavlja na visoko mesto v razvrstitvi najlažjih avtomobilskih sedežev za novorojenčke. Za čas potovanja je Coral nameščen v posebni školjki, ki se zlahka priklopi na bazo Maxi Cosi FamilyFix3 ali okvir vozička.
 

Preberite več
Spletna cena
319,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,33 € x 24
Več o izdelku

Maxi Cosi Coral je avtosedež, ki mu ne manjka edinstvenih rešitev - zasnovan je bil tako, da bo vaš otrok užival v udobju in varnosti na številnih nivojih. Mehki nosilec tehta 1,7 kg, kar ga postavlja na visoko mesto v razvrstitvi najlažjih avtomobilskih sedežev za novorojenčke. Za čas potovanja je Coral nameščen v posebni školjki, ki se zlahka priklopi na bazo Maxi Cosi FamilyFix3 ali okvir vozička.
 

FamilyFix3 vam omogoča, da v avtomobilu pustite varnostno lupino Coral, medtem ko uporabljate inovativni lahki mehki nosilec (le 1,7 kg). S to pametno modularno zasnovo lahko svojega malčka ergonomsko dvignete iz varnostne lupine v avtomobilu in to samo z eno roko in brez težav ali udarcev z glavo. Avdio-vizualni kazalci nato potrdijo pravilno in varno uporabo.
 


Značilnosti Avtosedeža Maxi Cosi i-Size
 


Modularna zasnova

Maxi Cosi Coral je sestavljen iz ultra lahkega, mehkega nosilca, ki tehta le 1,7 kg. Nosilec je nameščen v ohišju, ki je združljivo z osnovo Maxi Cosi FamilyFix3 in otroškimi vozički.

Stavite na udobje

Otroški nosilec Maxi Cosi Coral je izdelan iz mehke, udobne tkanine in dopolnjen z vstavkom za novorojenčke, zahvaljujoč temu pa ima vsak dojenček primerno oporo na mestih, ki ga najbolj potrebujejo. Coral se osredotoča tudi na starša - ima mehke trakove za udobno nošenje otroškega nosilca na različne načine. Ergonomski nosilec za dojenčke pomeni, da boste z otrokom vedno blizu, kar bo prevedlo v njegovo udobje in občutek varnosti.

Visoka zaščita pred soncem

Maxi-Cosi Coral s svojim enostavno prilagodljivim in izjemno velikim sončno strehico ohranja dojenčka hladnega tudi v vročem in sončnem dnevu!

Stranski zaščitni sistem

Sedež je opremljen s stranskim zaščitnim sistemom, ki vam omogoča, da silo, ki je posledica bočnega trka, preusmerite in s tem zmanjšate tveganje za resne poškodbe otroka. Močna konstrukcija sedeža bo absorbirala udarce in olajšala majhnega potnika.

Stabilnost in varnost

Ohišje Coral Carrier se bo z enim klikom vklopilo v bazo Maxi Cosi FamilyFix 3 - zahvaljujoč temu sedež zagotavlja stabilnost in s tem - varnost. Coral ima vizualne in zvočne indikatorje pravilne sestave, kar nam bo omogočilo, da se izognemo morebitnim napakam ali pregledom. Enostavna in intuitivna namestitev v vozilo je jamstvo za varno in tiho potovanje. Sedež je nameščen obrnjen nazaj, uspešno ga lahko pritrdite z avtomobilskim pasom, zaradi česar je sedež združljiv z avtomobili brez ISOFIX-a.

Inovativni in prvovrstni Coral je zasnovan in izdelan po najvišjih varnostnih standardih v industriji (i-Size R129 / 03). To pomeni, da je i-Size vgrajen na podlago FamilyFix3 ISOFIX ali z varnostnim pasom. Zato potujte z otrokom od rojstva naprej, ne da bi se morali skrbeti za varnost!

ZNAČILNOSTI:

  • Teža mehki nosilec 1,7 kg,
  • teža v ohišju 5,35 kg,
  • dimenzije mehkega nosilca 34 x 61 x 36 cm,
  • dimenzije ohišja 44 x 70 x 38 cm,
  • I-size standard: DA - i-Size R129 / 03,
  • namesti se z varnostnim pasom ali ustrezno bazo FamilyFix3 (baza ni vključena)

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
0 - 12 kg
Pritrditev v avtu:
Isofix
Barva:
Siva
Zapenjanje:
3 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup