Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Jamara poganjalec Balance Bike Wood Scooter, rdeč

Blagovna št.: 281247

Blagovna znamka: JAMARA

jamara-poganjalec-balance-bike-wood-scooter--rdec

Za številne male pustolovce je poganjalec prvi korak k mobilnosti. Otrokom prijazen lesen poganjalec, ki ima videz skuterja, je prava odločitev za male dirkače. 

Preberite več
Spletna cena
85,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,73 € x 8
Več o izdelku

Za številne male pustolovce je poganjalec prvi korak k mobilnosti. Otrokom prijazen lesen poganjalec, ki ima videz skuterja, je prava odločitev za male dirkače. 

Zaradi robustnega brezovega lesa, visokokakovostnega laka na vodni osnovi, zaobljenih robov in vijakov ter krmilne ključavnice z varnostno omejitvijo je poganjalec igrača, v kateri bodo resnično uživali tudi najmlajši.

Mimogrede: poganjalec je najboljša priprava za občutek za ravnotežje, ki ga potrebujete pri kolesarjenju. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

 

Več o poganjalcu Balance Bike Wood Scooter

  • Funkcije: izjemno velika in mehka 9 colska gumijasta kolesa, sedež s 3 višinskimi položaji, gumijasta držala za roke, zaobljeni robovi in vijaki.
  • Max. nosilnost: do 30 kg
  • Barva: Rdeča

Mere (Š x V x G): 760 x 730 x 510 mm
Teža: 3,55 kg

 

OPOZORILO!

  • Pri uporabi je potrebno nositi zaščitno opremo (čelado, ščitnike, rokavice). Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu, ker ni prirejen za javni promet. Izdelek nima zavor.
  • Izdelek se sme uporabljati samo pod nadzorom odraslih!
  • Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od 36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve.
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup