Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Leteči obroč Spin Master Pro Blade Aerobie

Blagovna št.: 294273

Blagovna znamka: Spin Master

Leteči obroč Pro Blade Aerobie

Leteči obroč Pro Blade Aerobie. Obroč leti 2x dlje kot konvencionalni obroči - daljša razdalja, enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v vijolični barvi.

Preberite več
Spletna cena
11,90 €
Več o izdelku

Leteči obroč Pro Blade Aerobie. Obroč leti 2x dlje kot konvencionalni obroči - daljša razdalja, enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v vijolični barvi.

Leteči obroč Pro blade Aerobie. Na voljo v vijolični barvi. Leteči obroč Aerobie Sprint ima odlične značilnosti letenja, leti naravnost in 2x dlje kot navadni leteči krožniki. Namenjen je metanju v parkih, na igriščih, plažah ali v kampih.

Zahvaljujoč svoji edinstveni konstrukciji obroč enakomerno pluje v zraku - kot da leti med nevidno plastjo ledu. Ta učinek deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Rob obroča je izdelan iz mehkejše gume, kar pomeni, da se lahko udobno ujame in se brez poškodb zlahka odbije od ovir. Igra z obročem je namenjena paru ali skupini ljudi. Primerno za otroke od 5. leta starosti dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Opozorilo: Vedno je obvezen nadzor odrasle osebe. Izdelek ne mečite v oči in obraz drugih oseb ali živali. Mečite samo pozornemu lovilcu na dobro osvetljenem območju brez ovir. Nikoli ne mečite spremenjenega in poškodovanega diska Aerobie.
 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup