Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Leteči obroč Spin Master Aerobie PRO, sort

Blagovna št.: 294282

Blagovna znamka: Spin Master

Leteči obroč Aerobie PRO, sort

Leteči obroč Aerobie PRO. Obroč leti 2x dlje kot konvencionalni obroči - daljša razdalja, enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v modri, rdeči ali rumeni barvi.

Preberite več
Spletna cena
11,90 €
Več o izdelku

Leteči obroč Aerobie PRO. Obroč leti 2x dlje kot konvencionalni obroči - daljša razdalja, enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v modri, rdeči ali rumeni barvi.

Leteči obroč Aerobie PRO. Na voljo v modri, rdeči ali rumeni barvi. Leteči obroč Aerobie Sprint ima odlične značilnosti letenja, leti naravnost in 2x dlje kot navadni leteči krožniki. Namenjen je metanju v parkih, na igriščih, plažah ali v kampih, priporočljiv pa je za otroke, starejše od 5 let. Zahvaljujoč svoji edinstveni konstrukciji obroč enakomerno pluje v zraku - kot da leti med nevidno plastjo ledu. Ta učinek deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Rob obroča je izdelan iz mehkejše gume, kar pomeni, da se lahko udobno ujame in se brez poškodb zlahka odbije od ovir. Igra z obročem je namenjena paru ali skupini ljudi. Primerno za otroke od 5. leta starosti dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Opozorilo: izbira artikla ob nakupu ni mogoča. Artikel je sortiran.

Opozorilo: Vedno je obvezen nadzor odrasle osebe. Izdelek ne mečite v oči in obraz drugih oseb ali živali. Mečite samo pozornemu lovilcu na dobro osvetljenem območju brez ovir. Nikoli ne mečite spremenjenega in poškodovanega obroča Aerobie.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup