Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Leteča raketa Spin Master Aerobie Super Sonic Fin

Blagovna št.: 294577

Blagovna znamka: Spin Master

Leteča raketa Aerobie Super Sonic Fin

Leteča raketa Aerobie Super Sonic Fin. Raketa zahvaljujoč svoji konstrukciji leti vse do 90 metrov.

Preberite več
Spletna cena
16,90 €
Več o izdelku

Leteča raketa Aerobie Super Sonic Fin. Raketa zahvaljujoč svoji konstrukciji leti vse do 90 metrov.

Mecite kot profesionalec z Aerobie Super Sonic Fin raketo. Ta aerodinamična raketa, ki jo je uradno odobril Russell Wilson, branilec moštva Seattle Seahawks, je prava izbira, da postanete profesionalni metalec. 

Inovativna votla giroskopska zasnova omogoča ultimativni dvig ter zelo dolgo razdaljo v zraku, kar vodi v mete dolžine celo do 90 m. Če želite začeti metati preprosto povlecite jeziček na vrhu rakete do konca navzdol. Raketa meri 5,38" x 4,63" x 9. 75 in je priporočljiva za otroke od 8 do 14 let, prav tako pa je odlična otroška igrača tako za fantke kot za deklice. Kako daleč jo pa lahko ti vržeš?

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Opozorilo. Vedno je obvezen nadzor odrasle osebe. Izdelek ne mečite v oči in obraz drugih oseb ali živali. Izdelek mečite le zunaj, na varnem mestu, kjer v bližini ni drugih oseb ali živali, in izven območij, kjer je veliko ljudi.
 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup