Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Mitraljez Zuru X-Shot-Skins-Last stand

Blagovna št.: 292856

Blagovna znamka: ZURU

Mitraljez X-Shot-Skins-Last stand

Tu je... nepremagljiv mitaljez X-Shot-Skins-Last stand!

Preberite več
Spletna cena
44,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,22 € x 4
Več o izdelku

Tu je... nepremagljiv mitaljez X-Shot-Skins-Last stand!

Več o izdelku

Izberi enega izmer super kulskih mitraljezov X-Shot Skins Last Stand in se podaj v bitko! Na voljo so 3 različni stili, prav vsak izmed njih pa te bo navdušil. 

Vsak set vsebuje 16 mehkih izstrelkov in 1 mitraljez. Odkrijte edinstven dizajn ulične umetnosti, ki se odraža na prav vsakem mitraljezu in odkrij visoko kakovost, natančnost, inovativni mehanizem, turbo polnjenje in pa letenje izstrelkov kar do 24 metrov daleč! Primerno za otroke od 8. leta starosti dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke mlajše od 3. let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Opozorilo. Ne merite v oči ali obraz. Nikoli ne streljajte v smeri oseb ali živali. Ne uporabljajte izstrelkov, ki jih ni dobavil ali priporočil proizvajalec. 

Puške ali izstrelkov ne smete spreminjati ali predelati, ker s tem lahko poslabšate delovanje artikla ali ogrozite varnost sebe in drugih. Vsebina in barve se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Policija in drugi organi pregona lahko ta izdelek zamenjajo za dejansko strelno orožje. Spreminjanje oblike ali zveznih oznak ter barve je morda nezakonito, saj bi s tem izdelek naredili bolj realističen. Izdelek je morda nezakonito kazati v javnosti.

Opozorilo: izbira artikla ob nakupu ni mogoča. Artikel je sortiran.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup