Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Infinity Nado Standard Pack - Dream World Magic Dragon (42506)

Blagovna št.: 309620

Blagovna znamka: INFINITY NADO

Infinity Nado Standard Pack - Dream World Magic Dragon (42506)

Postanite neustavljivi z Infinity Nado Standard Pack - Dream World Magic Dragon in odkrijte povsem nov sistem na meču za izstreljevanje. Meč daje bojno moč in hitrost za zmago v vseh dvobojih!

Preberite več
Spletna cena
21,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,95 € x 2
Več o izdelku

Postanite neustavljivi z Infinity Nado Standard Pack - Dream World Magic Dragon in odkrijte povsem nov sistem na meču za izstreljevanje. Meč daje bojno moč in hitrost za zmago v vseh dvobojih!

Tekmovalni komplet s katerim boste lahko premagali nasprotnika in zmagali vsak dvoboj. Preprosto vstavite vrtavko na lansirnik, za pospešek povlecite vrvico in Nado bo samodejno zasvetil med vrtenjem, nato pa pritisnite sprožilec na ročaju, naciljajte in izstrelite.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Opozorilo. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Artikel vsebuje gumbne baterije. Nevarno pri zaužitju. Med uporabo igrače je priporočen nadzor odrasle osebe. Priporočena starostna skupina, za katero je izdelek namenjen, je označena na embalaži. Shranite embalažo za nadaljnjo uporabo, saj vključuje pomembne informacije. Barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Preden začnete uporabljati ta izdelek, odstranite vse dele embalaže. Slikovna navodila za sestavljanje in igro so prikazana na embalaži in/ali v embalaži. Vsi deli igrače so namenjeni izključno za igro z nado originalnimi izdelki in se ne smejo uporabljati za druge namene! Nado vrtavke in arene ne uporabljajte na dvignjenih površinah, na primer na mizi. Igrača je namenjena le za igro na tleh v nado areni. Nado vrtavke sprožite izključno v nado areni, in sicer tako, da jih sprožite 30 cm nad areno. Med igro se ne sklanjajte nad areno, saj obstaja nevarnost, da se vrtavka odbije od površine arene ali od druge vrtavke in povzroči poškodbe oči ali obraza. Z vrtavko nikoli ne ciljajte ljudi in je ne sprožite proti ljudem ali živalim. Igrača ima utripajoče luči, kar lahko pri nekaterih občutljivih posameznikih povzroči epileptični napad.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup