Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Samolepilna LED svetilka Globo

Blagovna št.: 179266

Blagovna znamka: Globo

Samolepilna LED svetilka Globo_1

Se odpravljate na kampiranje? Potrebujete osvetlitev v omari ali kleti? Tu je samolepilna svetilka na pritisk Globo, ki bo z LED diodami osvetlila tudi najbolj temne kotičke.  

Preberite več
Spletna cena
5,80 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Se odpravljate na kampiranje? Potrebujete osvetlitev v omari ali kleti? Tu je samolepilna svetilka na pritisk Globo, ki bo z LED diodami osvetlila tudi najbolj temne kotičke.  

Zelo uporabna samolepilna svetilka na pritisk. Baterijski vložki so vključeni. Uporabna v omarah, kleteh in na kampiranju.

LED svetilo, ki osvetli temne kotičke šotora, kleti ali omare

Priročna LED svetilka Globo je kot nalašč za uporabo povsod tam, kjer nimamo električnega toka za napajanje. Tako bo prišla prav na kampiranju, pri osvetlitvi podstrešij, kleti, teras, dvorišč in drugih kotičkov, kjer namestitev klasičnega svetila ni praktična ali mogoča. 

S svojim stikalom na pritisk bo lučka Globo prerezala temo najbolj mračnih kotičkov, ki jih bodo sedaj osvetljevale tri priročne LED diode. Te so majhne in porabijo malo energije, ponašajo pa se tudi z mnogo daljšo življenjsko dobo kot druga svetila, so bolj trdne in imajo krajši vžigalni čas. 

Montaža brez enega samega vijaka

Še ena prednost LED svetilke Globo je dejstvo, da jo lahko namestite brez vrtanja. Svetilka je samolepilna, zato bo na steni ali stranici omare ostala brez uporabe vijakov, zgolj s pomočjo lepilne površine na zadnji strani svetilke. Namestitev luči Globo bo tako potekala brez truda in napetih živcev, vašega prostora pa ne bo kazila niti ena sama žica. 

Značilnosti samolepilne LED svetilke Globo

  • Stikalo na pritisk
  • Polnjenje: 3x AAA baterije, baterijski vložki so vključeni
  • Dimenzije: 6,5 x 2,6 x 6,7 cm
  • Vključene 3 LED diode po 0,21 W
Podrobnosti izdelka
Vgrajena žarnica:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Ne
Tip žarnice:
LED
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup