Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Koš za ločevanje odpadkov duo srebrno/an

Blagovna št.: 255943

Blagovna znamka: Curver

Koš za ločevanje odpadkov Duo, srebrno/antraciten_1

Za trajnostno in priročno ločevanje odpadkov v vaši kuhinji poskrbi koš za ločevanje odpadkov Duo. Koš je na voljo v srebrni barvi, s prostornino 15 in 6 litrov. 

Preberite več
Spletna cena
39,17 €

Spletna akcijska cena
30,95 €
Prihranek
8,22 € (-20%)
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za trajnostno in priročno ločevanje odpadkov v vaši kuhinji poskrbi koš za ločevanje odpadkov Duo. Koš je na voljo v srebrni barvi, s prostornino 15 in 6 litrov. 

Ne veste, kako bi v domači kuhinji brez zapletov in prevelikega števila košev za odpadke ločevali odpadke? Pomaga vam priročen koš za ločevanje odpadkov Duo!

Duo: priročen koš za ločevanje odpadkov z dvema posodama

Dvodelni koš za ločevanje odpadkov Duo vam bo pomagal hitro in učinkovito ločiti odpadke v vašem gospodinjstvu.

Ta izjemno uporaben koš je namenjen ločevanju odpadkov doma, saj omogoča higienično in preprosto odlaganje odpadkov brez strahu, da bi se umazali - pokrov koša se namreč dvigne s pritiskom na pedalko za odpiranje z nogo

V notranjosti koša Duo se nahajata dve posodi s kovinskimi ročaji, ki jih lahko odstranimo iz koša, namenjeni ločenemu zbiranju dveh vrst odpadkov - raznovrstnih bioloških in nebioloških smeti, ki jih naberemo doma.

Volumen prve posode za odpadke znaša 15 litrov, druge pa 6 litrov, zato ste lahko prepričani, da vam prostora v košu za ločeno zbiranje odpadkov Duo ne bo hitro zmanjkalo. 

Zakaj sploh ločevati odpadke?

Ločenega zbiranja odpadkov gospodinjstvih nam ne nalaga samo zakon, gre tudi za našo skupno odgovornost. S pravilnim ločevanjem odpadkov namreč pomagamo pri bolj učinkoviti nadaljnji predelavi odpadkov, s tem pa ohranjamo naravne vire in naredimo svoj delež pri varčevanju z energijo. 

Ločevanje odpadkov od nas ne zahteva veliko truda in časa, le malce dobre volje in dober pripomoček, kot je dvodelni koš za ločevanje odpadkov Duo. 

Več o košu za ločevanje odpadkov duo srebrno/an

  • dimenzije: 30 x 40,5 x 42 cm
  • prostornina: 15 L in 6 L
  • barva: srebrna/antracit
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup