Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Komplet Zaščita doma, pametni dom, Chameleon Smart Home

Blagovna št.: 263018

Blagovna znamka: Chameleon

Komplet Zaščita doma, pametni dom, Chameleon Smart Home_1

Za vas smo pripravili paket, v katerem boste našli artikle iz naše Chameleon Pametni Dom ponudbe.

Preberite več
Spletna cena
184,50 €

Spletna akcijska cena
99,59 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
97,78 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,06 € x 9
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za vas smo pripravili paket, v katerem boste našli artikle iz naše Chameleon Pametni Dom ponudbe.

Ste si vedno želeli svoj dom upravljati pametno in kar preko mobilnega telefona? Potem je paket, v katerem boste našli artikle ponudnika Chameleon. Chameleon smart home paket je pisan na kožo vsem tistim, ki si svoj dom želite spremeniti v pametnega še ceneje in enostavneje.

Vse potrebno, da vas zaščiti

Paket vsebuje vse potrebno, da zaščitite in nadzorujete vaš dom kjerkoli že ste. S senzorjema za vodo boste brez skrbi, da v vašem domu ni prišlo do poplave. V primeru, ko pa le pride do takega trenutka, vas bodo naprave takoj obvestile in boste lahko temu primerno ukrepali.

Senzor za vodo vas bo opozoril na razlitje tekočine v njegovi bližini, za to predlagamo, da ga postavite na tista kritična mesta, kjer menite da do razlitja lahko pride. V primeru, da pa ste v stanovanju do razlitja, pa vas bo na ta dogodek opozorila tudi 3v1 sirena, s svojim močnim zvočnim signalom.

S pametnimi vtičnico in pametnim razdelilnikom lahko vklapljate ali izklapljate naprave, ki ste jih priklopili nanje in jim lahko vklopite možnost delovanja glede na določen urnik, vendar to še ni vse. S pametno vtičnico lahko spremljate tudi električno porabo vseh priklopljenih naprav, kar je odličen način kako zmanjšati ali predvideti stroške tistih najbolj potratnih naprav (električni grelniki, razvlažilci, klime, hladilniki, skrinje...).

S pametnim infrardečim vmesnikom lahko upravljate vse naprave, za katere bi potrebovali za vsako posebej svoj daljinski upravljalnik. Tako enostavno poiščete pravo napravo v vmesniku v aplikaciji, ali pa s pomočjo daljinskega upravljalnika IR vmesnik naučite kaj pomeni dotični signal.

Tako lahko v lastnem domu vklopite ali izklopite klimo, grelnik, televizijo, radio, setup-box itd. in tako vklopite gretje ali hlajenje še preden se vrnete domov, ali upravljate s televizijo ali radiem kjerkoli v stanovanju ste. Možnosti je neskončno.

Več o kompletu za pametni dom Chameleon Smart Home

  • Paket vsebuje:
    • Pametni senzor vode
    • Senzor temperature in vlage s sireno 3v1
    • Pametni razdelilec
    • Pametna vtičnica
    • Pametni infrardeči vmesnik

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
WiFi povezljivost:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup