Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Chameleon pametni dom - Paket začetnik

Blagovna št.: 262460

Blagovna znamka: Chameleon

Chameleon pametni dom - Paket začetnik_1

S paketom Chameleon pametni dom za začetnike boste svoj dom hitro in enostavno spremenili v oazo avtomatizacije in varnosti. Paket vsebuje Wi-Fi varnostno kamero, senzor za okna in vrata, pametno vtičnico in pametni infrardeči vmesnik.

Preberite več
Spletna cena
154,60 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,30 € x 15
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

S paketom Chameleon pametni dom za začetnike boste svoj dom hitro in enostavno spremenili v oazo avtomatizacije in varnosti. Paket vsebuje Wi-Fi varnostno kamero, senzor za okna in vrata, pametno vtičnico in pametni infrardeči vmesnik.

Odprite vrata v svet avtomatizacije in varnosti

S paketom Chameleon pametni dom za začetnike si odprete vrata v svet avtomatizacije in varnosti v vašem domovanju.

Paket je namreč namenjen vsem tistim, ki bi z malo vložka svoj dom radi spremenili v pametni dom in tako preverili, ali vas avtomatizacija vašega bivališča resnično zanima.

Pametna vtičnica za pametno delovanje električnih naprav

S pametno vtičnico, ki je vključena v paket Chameleon, lahko vklapljate ali izklapljate električne naprave, ki ste jih na vtičnico priklopili.

Vendar to še ni vse! Spremljate lahko tudi električno porabo vseh priklopljenih naprav, kar je odličen način kako zmanjšati ali predvideti stroške tistih najbolj potratnih naprav kot so električni grelniki, razvlažilci, klime, hladilniki, skrinje in več. 

Infrardeči vmesnik poskrbi za upravljanje naprav

V paket Chameleon pametni dom za začetnike je vključen tudi IR vmesnik s katerim lahko upravljate vse naprave, za katere bi drugače potrebovali več ločenih daljinskih upravljalnikov, za vsako svojega.

V vmesniku v aplikaciji zgolj poiščite pravo napravo ali pa s pomočjo daljinskega upravljalnika IR vmesnik naučite kaj dotični signal pomeni.

Tako lahko v lastnem domu vklopite ali izklopite klimo, grelnik, televizijo, radio, setup box in drugo - pa tudi vklopite gretje ali hlajenje še preden se vrnete domov ali pa upravljate s televizijo ali z radiem kjerkoli v stanovanju ste. Možnosti je neskončno.

Senzorji za vrata in okna

S priloženimi senzorji za vrata in okna boste vedno obveščeni o tem ali se vrata in okna vašega doma odpirajo ali zapirajo.

Prav tako boste lahko upravljali z napravami, tako da boste med seboj povezali senzor za okna in vrata ter pametne vtičnice in jih tako vklapljali in izklapljali z odpiranjem in zapiranjem vrat ali oken.

Kamera zagotavlja varnost

Kamera - tudi ta je del paketa začetnik Chameleon pametni dom - odlično deluje kot varnost proti vlomilcem ali pa kot "babyfon", elektronska varuška za vašega malčka. S pomočjo pametnih kamer ste lahko namreč še bolj brezskrbni.

Kamero lahko v svojem novem pametnem domu nastavimo na zaznavanje zvoka in gibanja, prav tako pa se ponaša z možnostjo nočnega gledanja. Kamera tako zazna če se je dojenček prebudil in vas na to opozori. Vi lahko to preverite s pomočjo kamere in se, če je to potrebno, odzovete s pomočjo vgrajenega mikrofona in kamere.

Več o paketu

  • Wi-Fi varnostno kamero
  • Pametni senzor za okna in vrata
  • Pametno vtičnico
  • Pametni infrardeči vmesnik

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
WiFi povezljivost:
Da
Brezžični protokol:
WiFi
Vrsta napajanja:
Električno omrežje
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup