Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vzmeteno ležišče Hitex City Wave 20, 120x200 cm

Blagovna št.: 257956

Blagovna znamka: Hitex

Vzmeteno ležišče Hitex City Wave 20, 120x200 cm_1

Vzmeteno ležišče višine 20 cm. Nadstandardno visoko ležišče. Dodatna plast filca za enakomernejšo razporeditev teže.
3 plasti prilagodljive poliuretanske pene Sensa Memory za dodatno udobje.

Preberite več
Spletna cena
339,90 €

Spletna akcijska cena
196,80 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
339,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,35 € x 19
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Vzmeteno ležišče višine 20 cm. Nadstandardno visoko ležišče. Dodatna plast filca za enakomernejšo razporeditev teže.
3 plasti prilagodljive poliuretanske pene Sensa Memory za dodatno udobje.

Vzmeteno ležišče Hitex City Wave 20 je visoko 20 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in za udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Sistem enojnega vzmetenja Single Spring v kombinaciji z dodatno plastjo filca v jedru, s tremi plasti hladno stiskane pene Sensa Memory in še 2 cm v prevleki poskrbijo za pravilno lego, razbremenjeno hrbtenico in sproščujoč spanec.

Zakaj izbrati

Vzmeteno ležišče je primerno tudi za osebe z več kilogrami, do 100 kg. Na telo deluje ploskovno, kar pomeni, da se pritisk na eno vzmet takoj razširi na vse ostale vzmeti in povzroči učinek valovanja za takojšnje udobje.
20 cm nadstandardno visoko vzmeteno ležišče s svojo sestavo nudi telesu dobro oporo med spanjem. Dodatne penaste plasti v ležišču pripomorejo k enakomernejši porazdelitvi teže in razbremenijo pritisk na telo.

Tri plasti rezane hladno stisnjene pene v ležišču povečujejo udobje in zračnost ležišča, ki je tako primerno za vse, ki cenite svežo spalno mikroklimo.

Dodatna 2 cm poliuretanske pene v prevleki ležišča pripomoreta k še večjemu udobju in poskrbita za popolno prilagoditev telesa ležišču. Vzmetnica ima švicarski certifikat Sanitized®, kar pomeni, da je tkanina ležišča dodatno zaščitena pred prahom, pršicam, vlago in nabiranju mikrobov. Ležišče je tako primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

Več o vzmetenem ležišču Hitex City Wave 20, 120x200 cm

  • višina ležišča: 20 cm
  • višina vzmeti: 17 cm
  • tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna
  • polnilo prevleke: 2 cm poliuretanske pene
  • jedro: vzmetenje Single Spring z dodatno plastjo filca
  • snemljiva in pralna prevleka: ne
  • stopnja trdote: srednja do trda
  • primerno za težo: do 100 kg
  • priporočeno letveno dno: fiksne letvice.
  • OEKO-TEX certifikat: da,
  • standard 100
  • sanitized Certificate: da

Testno obdobje: 30 dni.

Garancija: 2 leti

GARANCIJA ZA ŽEPKASTA LEŽIŠČA VITAPUR- HITEX

Dobavitelj/pooblaščeni serviser AD Vita d.o.o., Tovarniška 7b, 3210 Slovenske Konjice, zagotavlja

za jedro ležišča blagovne znamke Vitapur-Hitex zagotavlja 2-letno garancijo in 1-letno garancijo za prevleko Vitapur-Hitex.  Za posteljno dno Vitapur-Hitex velja 2 leti garancije.

POMEMBNO! Posteljno dno in ležišče sta prirejena drug drugemu. Proizvajalec je opravil postopke testiranja ležišča in ustreznega dna, zato velja garancija izključno pod pogojem uporabe ustreznega postel­jnega dna. Za žepasta ležišča je primerno ravno oziroma trdo posteljno dno, to je ravna podlaga oziroma letvice Airflex blagovne znamke Hitex.

  1. AD Vita d.o.o. jamči za kakovost in brezhibnost izdelka v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku. Če boste ravnali po navodilih in upoštevali vsa opozorila, dobavitelj jamči, da bo izdelek služil svojemu namenu.
  2. Proizvajalec jamči, da bo v garancijskem roku na svoje stroške odpravil morebitne pomanjkljivosti in napake na izdelku.
  3. V primeru tovarniške napake na ležišču vam bomo ležišče popravili ali zamenjali. Rok za odpravo napak v garancijski dobi je 45 dni od dneva prejema reklamacije.
  4. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.
  5. Garancija velja samo na območju Republike Slovenije.
  6. Proizvajalec jamči zagotovitev vzdrževanja in nadomestnih delov v času treh let po poteku garancijskega roka.
  7. Reklamacija mora vedno biti podana v pisni obliki. Kupec mora pri uveljavljanju reklamacije predložiti fotokopijo ali original računa in garancijskega lista, ki ga je izdal prodajalec. Na poziv prodajalca je kupec dolžan predložiti tudi slike ležišča in posteljnega dna, slikanega z več zornih  kotov.
  8. Zahtevek za 100 % garancijo lahko kupec uveljavlja z računom pri prodajalcu, ki mu je izdelek prodal!

Od datuma nakupa velja 100 % garancija na vsa jedra ležišč Vitapur-Hitex. S popravilom ali z zamenjavo se odstrani vsa škoda, ki je posledica napake v materialu.

Garancija ne velja:

  • v primeru napake zaradi neprimernega ravnanja s proizvodom (sila, preobremenitev, spremembe, povzročene s strani kupca),
  • pomanjkljivosti, ki so posledica naravne obrabe,
  • v primeru madežev zaradi plesni,
  • v primeru, da ležišče ni bilo uporabljeno skupaj z ustreznim posteljnim dnom,
  • če kupec ne predloži kopije računa in pripadajočega garancijskega lista,
  • v primeru poškodb mora biti proizvod zaščiten pred poškodbami in umazanijo. Če proizvod ni zaščiten, lahko proizvajalec zavrne zahtevo za zamenjavo ali popravilo.

Opozorila:

  1. Ob normalni uporabi ležišča bodo materiali znotraj ležišča ostali nespremenjeni. Kot posledica prilagajanja za ležišča iz pene se debelina in trdnost lahko ob normalni uporabi zmanjša do 10 %, kar se ne obravnava kot tovarniška napaka. Za takšno zmanjšanje debeline ali trdnosti, proizvajalec s to garancijsko izjavo ne jamči.
  2. Pri dimenzijah ležišč je zaradi elastičnosti sestavin toleranca +/-2 %. Ležišče znotraj te tolerance se ne obravnava kot ležišče z napako. Do takšnih odstopanj lahko pride tudi po daljšem času uporabe. V teh primerih prodajalec s to garancijsko izjavo ne prevzema jamstva.
  3. Pri prevleki ležišča prihaja do vidnih sprememb na tkanini, kar je normalna posledica uporabe izdelka in ne vpliva na funkcionalnost izdelka.
  4. V primeru reklamacije si prodajalec pridržuje pravico do strokovnega pregleda ležišča, kjer se ugotovi stanje in vzrok napake.
  5. Napake kot so napake šivov, morebitni madeži in drugi madeži, ki ne vplivajo na funkcionalnost ležišča, morajo biti v obliki pritožbe, pisno poslane v roku 30 dni od dneva prevzema ležišča.

Pravila za uporabo in vzdrževanje izdelkov:

  1. Ležišče Vitapur-Hitex je zaradi lažjega transporta in maksimalne higiene vakuumsko pakirano. Pri odpiranju ne uporabljajte ostrih predmetov, da ne poškodujete tekstila.
  2. Ležišče Vitapur-Hitex dobi svojo pravo obliko v 4 urah po odstranitvi embalaže, vendar je potrebno počakati najmanj 12 ur, preden ga lahko popolnoma obremenite. Ko ležišče vzamete iz embalaže, ga več ne zavijajte in upogibajte.
  3. Paket morate odpreti v 30 dneh od prevzema ležišča.
  4. Izdelek je namenjen uporabi v zaprtih prostorih z normalnimi klimatskimi pogoji relativne vlage med 40 % in 60 %. Priporočamo, da prostor v katerem je ležišče, redno zračite in ležišče izpostavite svežemu zraku, vendar nikoli na neposredni sončni svetlobi. Pri zračenju naj bo izdelek brez posteljnine. Na ta način se izognemo zadrževanju vlage v ležišču, kar bo onemogočilo razvijanje plesni.
  5. Ležišče je priporočljivo večkrat obrniti (glava-noge). Priporočena pa je tudi pokončna postavitev ležišča, da se struktura in polnilo optimalno stabilizirata.
  6. Ležišča ni priporočljivo stepati ali sesati z globinskimi oziroma parnimi sesalci.
  7. Izdelek ni primeren za vlažne prostore. Izogibajte se tudi tekočini in vlagi na ležišču.
  8. Mokro čiščenje ali likanje na tkanini odsvetujemo.

Za optimalno zaščito ležišča priporočamo, da ga zaščitite s pralnimi zaščitnimi prevlekami Vitapur-Hitex.

Podrobnosti izdelka
Velikost (v cm):
120 x 200
Trdota:
srednje
Višina (v cm):
20
Vrsta:
Ležišče
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup