Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vlažilec zraka Xiaomi Smart Humidifer 2

Blagovna št.: 293675

Blagovna znamka: Xiaomi

Vlažilec zraka Xiaomi Smart Humidifer 2

Izberite kvalitetni vlažilec zraka Smart Humidifer 2 priznane znamke Xiaomi!

Preberite več
Spletna cena
79,99 €

Spletna akcijska cena
47,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
79,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,99 € x 4
Več o izdelku

Izberite kvalitetni vlažilec zraka Smart Humidifer 2 priznane znamke Xiaomi!

Vlažilnik z inovativnim rotacijskim razpršilnikom, dvema izhodoma ter 360° zasnovo zagotavlja pokritost celotnega prostora brez nenehnega premikanja, pri tem razprši hladno meglico v zrak in tako ustvari optimalno vlažnost. Za samo delovanje ima vgrajen senzor vlažnosti zahvaljujoč kateremu lahko prilagodi intenzivnost vlaženja glede na vaše želje ali trenutno situacijo v prostoru in tako uspešno vzdržuje konstanten nivo, ki ga nastavite. V aplikaciji Mi Home pa vam bo na voljo tudi izbira samodejnega načina delovanja za preprečevanje prekomerne vlažnosti, izpust meglice se teko prilagodi, da ohranja vlažnost na optimalni ravni in preprečuje nezaželeno mokro pohištvo.

Preden se v prostor razpršijo molekule vode so le-te "sterilizirane" z UV-C ultravijoličnimi žarki s čimer se odstrani do 99.9 % potencialno nevarnih bakterij. Postopek sterilizacije je varen in tih (do 32 dB) tako ga lahko pustite delovati tudi čez noč. Naprava pri tem lahko razprši največ 350ml meglice na uro kar pomeni, da rezervoar za vodo s prostornino 4.5 litra zadosti vsem dnevnim potrebam oziroma vam bo omogočil od 12 ur pa vse do največ 32 ur delovanja z enim rezervoarjem. Pri tem je poenostavljeno tudi njegovo ponovno polnjenje - tako samo privzdignete pokrov in dodate vodo, v kolikor bi želeli dodati večjo količino pa lahko odstranite celoten rezervoar, da le tega hitreje in lažje napolnete. Globoka zasnova vodnega rezervoarja pri tem uspešno prepreči njegovo nezaželeno razlitje, vlažilnik pa zajema tudi dvojni zaščitni mehanizem - ko je rezervoar prazen ali odstranjen iz podstavka se bo tako samodejno izklopil in s tem preprečil okvaro. Za lažji nadzor nad količino preostale vode prihaja vlažilnik obogaten z transparentnim indikatorjem.

Novost iz družine Xiaomi lahko povežete z mobilno napravo prek aplikacije Mi Home. Po uspešno vzpostavljeni povezavi lahko le tega enostavno upravljate na daljavo oziroma kadarkoli preverite stopnjo vlažnosti v prostoru. Za še lažjo uporabniško izkušnjo pa je vlažilnik združljiv tudi z glasovnima pomočnikoma Google Asistent in Amazonovo Alexo.

Več o vlažilcu zraka Xiaomi Smart Humidifer 2:

  • Nazivna napetost: 220V
  • Nazivna frekvenca: 50 Hz
  • Nazivna moč: 28 W
  • Zvok: Hrup delovanja: ≤38dB(A)
  • Mere: Φ190×335 mm
  • Teža: 1,57 kg
  • Količina vlaženja: 350 ml/h
  • Kapaciteta rezervoarja za vodo: 4,5 L

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Barva:
Bela
Vrsta kamina/peči:
Razvlaževalec
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup