Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Plinska peč Vaillant ecoTEC plus VU

Blagovna znamka: Vaillant

Plinska peč Vaillant ecoTEC plus VU

Plinska kondenzacijska stenska ogrevalna naprava z optimalnim razmerjem med ceno in delovnimi karakteristikami, dodatno izboljšana z najnovejšo tehnologijo.

Preberite več
Cena od
1.900,00 €
Več o izdelku

Plinska kondenzacijska stenska ogrevalna naprava z optimalnim razmerjem med ceno in delovnimi karakteristikami, dodatno izboljšana z najnovejšo tehnologijo.

Plinske kondenzacijske ogrevalne naprave Vaillant ecoTEC vedno ponujajo primerno rešitev: na voljo je kot naprava, ki služi samo za ogrevanje (VU), kot kombinirana ogrevalna naprava z integrirano pripravo tople sanitarne vode (VUW) ali z integriranim laminarnim (slojevitim) vsebnikom (VUI).

Ogrevalne naprave Vaillant ecoTEC plus nudijo širok razpon moči, kar vam omogoča, da lahko vedno izberete izdelek, ki je prilagojen vašim potrebam. To pomeni, da imate lahko napravo z močjo, ki popolnoma ustreza želeni vrsti uporabe, vsem pa je skupna usklajenost z najvišjimi normami intuitivne uporabnosti in varnosti delovanja.

Dodatna prednost je tudi kompaktna konstrukcija: ecoTEC naprave z visokimi močmi so idealna rešitev za zamenjavo starih ogrevalnih naprav, s čimer prihranite prostor.

Plinske ogrevalne naprave Vaillant ecoTEC plus, ki je eden izmed najbolj prodajanih sistemov v ponudbi podjetja Vaillant, je dodatno izboljšan z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja zanesljivo rešitev ogrevanja danes in v prihodnosti. Njegovo optimalno razmerje med ceno in delovnimi karakteristikami je vedno dobra izbira za vas.

Naprava zahvaljujoč novi inteligentni rešitvi „IoniDetect“ popolnoma samostojno upravlja spremembe v zvezi z vrsto in kakovostjo plina. S tem je vedno zagotovljeno optimalno zgorevanje, ob tem pa vam ni potrebno storiti ničesar.

Nova naprava ecoTEC plus je popolna celovita rešitev za enodružinske in večdružinske hiše. Glavne lastnosti naprav ecoTEC plus VU:

  • moči: 10, 15, 20, 25, 30, 35 kW,
  • boljša prilagodljivost vrsti plina z “IoniDetect”,
  • inteligentna povezljivost in ploščata oblika,
  • nov, enostaven zaslon na dotik za enostavno vgradnjo in vzdrževanje,
  • na vmesniku so na voljo točni podatki za točno diagnostiko s pomočjo protokola “LIN BUS”.

Nova usklajena oblika in koncept delovanja vmesnika naših plinskih kondenzacijskih ogrevalnih naprav skupaj z Vaillant regulatorji omogoča hitrejšo vgradnjo in uporabo kot kadarkoli prej. Hitro daljinsko preverjanje in prilagajanje ogrevalne naprave s pomočjo novega regulatorja sensoCOMFORT in aplikacije sensoAPP.

Ostanite prilagodljivi in v koraku s časom: različne možnosti nadgradnje Vaiilant ogrevalnih sistemom vam ponujajo številne možnosti. Zelo privlačne so v prihodnost usmerjene rešitve z obnovljivimi viri energije, kot so solarna, termalna, fotonapetostna energija ali prezračevanje.

Vse naprave so opremljene s prenosnikom toplote iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja najboljše možno delovanje. Dokazani in zanesljivi kompleti za vgradnjo zelo olajšajo montažo. Zahvaljujoč odstranljivim delom ohišja so vse glavne komponente popolnoma dostopne, kar omogoča enostavno vzdrževanje.

Skupaj z opcijsko regulacijo po zunanji temperaturi naprave dosegajo razred energijske učinkovitosti pri ogrevanju A+.

Na voljo modeli z ogrevalno močjo (pri temperaturnem režimu 50/30 °C) od 10,9 kW do 37,7 kW.

Opomba: ecoTEC plus IoniDetect naprave trenutno ni možno priključiti na dimniško vertikalo (več priključkov na en dimnik) v večstanovanjskih objektih.

Garancija: 2 leti

*cena in energijska nalepka velja za plinsko peč Vaillant ecoTEC plus VU 10 CS/1-5 (N-INT2).

Podrobnosti izdelka
Energent:
Plin
Sistem ogrevanja:
Toplovodni
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup