Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kamin Lokaterm Kokra Norge 3S

Blagovna št.: 302814

Blagovna znamka: Lokaterm

Kamin Lokaterm Kokra Norge 3S

Peč je primerna za vgradnjo v energetsko varčne hiše, ima vgrajen nastavek za zunanji dovod zraka. Peč ima poleg sprednjega stekla še dve bočni stekli, zato je pogled na ogenj 3D.

Preberite več
Spletna cena
1.940,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
80,83 € x 24
Več o izdelku

Peč je primerna za vgradnjo v energetsko varčne hiše, ima vgrajen nastavek za zunanji dovod zraka. Peč ima poleg sprednjega stekla še dve bočni stekli, zato je pogled na ogenj 3D.

NOVO – Vgrajen specialni deflektor za manjši odmik od gorljivih materialov.

Lokaterm enoročna regulacija (LER) omogoča enostavno enoročno nastavljanje količine in razporeditve zgorevalnega zraka, regulacija moči gorenja. Če se odločite za zunanji priklop svežega zraka, sistem LER zagotavlja popolno tesnost in neodvisnost peči od zraka v prostoru. Lokaterm peči, ki so opremljene s sistemom regulacije LER so zato primerne tudi za vgradnjo v objekte s prisilnim prezračevanjem.  Ročica LER je nameščena pod vrati kurišča.

Lokaterm avtomatska vrata (LAV) omogočajo enostavno samodejno zapiranje in kvalitetno tesnost tesnila oz. vrat skozi celo življenjsko dobo peči. LAV imajo nepremičen, votel in zračno hlajen - hladen ročaj, ki služi odpiranju vrat. Zapiranje se s pomočjo vgrajenega mehanizma izvede samodejno ali z rahlim potiskom. Vrata so opremljena z zaskočnim mehanizmom, ki zadrži vrata v popolnoma odprtem položaju. Čiščenje peči in netenje ognja je z aktiviranim zaskočnim mehanizmom veliko bolj enostavno.

Lokaterm čisto steklo (LCS) je sistem, ki zagotavlja, da boste čarobnost gorenja opazovali skozi čisto steklo. Vroč sekundarni zrak priteka na notranjo stran stekla skozi odprtine nad kuriščem, nato po steklu navzdol, ter na ta način odvrača dimne pline od stekla.

Ostale lastnosti kamina Kokra Norge 3S:

  • nepremičen votel in hladen ročaj za odpiranje vrat,
  • Kaminska peč Kokra Norge 3S ima poleg sprednjega stekla še dve bočni stekli
  • možnost priklopa dimne cevi: zgoraj ali zadaj
  • primarni, sekundarni in terciarni dovod zraka
  • peč je v izvedbi s kovinskim plaščem črne barve,
  • 4 noge na spodnjem delu peči z možnostjo regulacije,
  • vgrajeni stranski in hrbtni deflektorji za večjo varnost pri odmikih peči.

Kaminske peči Lokaterm so narejene v Sloveniji in so plod domačega znanja. Namenjene so uporabi kot glavni ali dopolnilni vir ogrevanja v bivalnih prostorih, pisarnah, počitniških hišicah in delavnicah. Več kot dobrodošle so v času, ko je uporaba centralnega ogrevanja lahko velik strošek za gospodinjstvo. Tradicija proizvodnje sega več kot 40 let nazaj in se je začela v Škofji Loki.

Kaminske peči Lokaterm se s svojo tehnično dovršenostjo, ekološko varnostjo in sodobno obliko uvrščajo v najvišji kakovostni razred tovrstnih ponudnikov v Evropi. Znane so po dolgi življenjski dobi. Ustrezajo predpisom iz standarda EN13240 in BimSchV 2. Peči Lokaterm so izdelane iz 2,5 do 4 mm debele pločevine in imajo dvojni plašč. Srce vsake peči je plinotesno varjeno kurišče, ki je obloženo s šamotno opeko, vermikulitno oblogo ali novejšo termo beton oblogo. Vrata z ognjevzdržnim keramičnim steklom imajo varnostni zapiralni mehanizem. Delovanje peči je (če je peč povezana na zunanji zrak) neodvisno od zraka v prostoru.

 

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Energent:
Drva
Sistem ogrevanja:
Toplozračni
Moč (v kW):
6.2
Energijski razred:
A+
Širina (v mm):
524
Globina (v mm):
408
Višina (v mm):
1134
Teža (v kg):
120
Premer nastavka za dimniške cevi (v mm):
150
Priklop dimnika:
Zgoraj ali zadaj
Izkoristek (v %):
81
Zmogljivost segrevanja (v m2):
65-95
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup