Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Foto na poti - Foto Knjiga

Blagovna št.: 98476

Blagovna znamka: Foto na poti

Foto na poti - Foto Knjiga_1

Foto Knjiga - Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, vaše spomine ohranijo za vedno. Potiskane platnice, kakovostna vezava in kvaliteten papir poskrbijo za kvaliteten izgled in obstojno izdelavo foto knjige.

Preberite več
Spletna cena
1,00 €
Več o izdelku

Foto Knjiga - Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, vaše spomine ohranijo za vedno. Potiskane platnice, kakovostna vezava in kvaliteten papir poskrbijo za kvaliteten izgled in obstojno izdelavo foto knjige.

Foto knjiga - Vaša knjiga, vaš izbor - Kakovostna foto knjiga s trdimi platnicami bo vaše spomine ohranila za vedno. Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, boste z veseljem delili z drugimi, ali pa le z najbližjimi. Važno pa je, da bodo vaši spomini trajno shranjeni in vedno dostopni.

Na voljo je več različnih Foto knjig

  • Foto knjiga s trdimi platnicami - Oblikujte idejo v foto knjigi s trdimi platnicami - Od 24 do 108 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke
    • Foto knjiga s trdimi platnicami je najbolj priljubljen izdelek v naši ponudbi. Za dodatno zaščito poskrbi mat ali sijaj laminacija, ki zagotavlja, da bo foto knjiga ohranjala tako vaše spomine, kot tudi svoj čudovit izgled. Platnico lahko oblikujete s poljubnimi podobami, lahko pa vključuje tudi fotografije in besedilo. Če želite, vam besedilo natisnemo tudi na hrbtišče foto knjige.
    • na voljo v formatih: A4 (pokončna ali ležeča) / A5 (ležeča) / kvadrat (21 x 21) ...
  • Foto knjiga z mehkimi platnicami - Mehka, vendar kakovostna - Oblikujte idejo v foto knjigi z mehkimi platnicami - Od 24 do 108 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke
    • Foto knjiga z mehkimi platnicami je primerna rešitev za tiste, ki želijo podoživljati pretekle trenutke. Enostavna in praktična foto knjiga namreč kar kliče po obujanju spominov, kvalitetna izdelava platnic in strani pa zagotavlja, da se boste z veseljem vedno znova podajali v čudovite trenutke preteklosti.
    • Mehka platnica je izdelana iz 300 g mat papirja, ki ga za lepši izgled in dodatno zaščito naknadno sijaj ali mat laminiramo. Platnica je povsem prilagodljiva, glede na vaše želje jo lahko potiskamo po vsej površini in na ta način še posebej zaznamujemo najpomembnejše dogodke vašega življenja
  • Foto knjiga REVIJA - Oblikujte idejo v svoji lastni reviji - 24 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke
    • Foto knjiga v obliki revije,  spada  med cenovno najbolj ugodne knjižne produkte iz naše bogate  ponudbe. Revija je zlasti primerna za hitre predstavitve oziroma skupinska naročila večjega števila izvodov. Pri oblikovanju revije lahko izbirate različne velikosti. Trenutno so v ponudbi A4 pokončna, A5 pokončna in A5 ležeča oblika knjige. Za svoje posnetke lahko uporabite vseh 24 strani kolikor jih je v reviji na voljo.
  • Foto knjiga Pro knjiga - zajema širok nabor ročno izdelanih poročnih foto albumov, ki se prilagajajo vašim željam in potrebam
    • Pro foto knjiga ponujajo svojevrsten izbor papirja, vezave, oplemenitenja ter različnih dodatkov, ki obogatijo vtis pri posamezniku. Vsi izdelki so izdelani v Sloveniji in natisnjeni na najsodobnejšo opremo, ki predstavlja sam vrh tehnologije tiska.

Kako do Foto Knjige?

Preprosti v 3 korakih:

  1. Naložite program ( če ga še nimate) in začnite z naročilom - (spodaj povezava do programa)
  2. Izberite prodajno mesto (prevzem na 146 prodajnih mestih)
  3. Prevzemite naročilo

NAROČILO - Povezava do programa:

https://www.petrol.si/na-poti/zame/storitve-hip-point/foto-na-poti

POMEMBNO OBVESTILO!

  • Artikel tukaj je PROMOCIJSKO PREDSTAVLJEN
  • Cena NI PRAVILNA - je SIMBOLIČNA tukaj
  • PRAVILNA CENA se vam izpiše ob oddaji naročila, preko spletnega vmesnika za našo storitev FOTO NA POTI
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup