Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni žar Blaupunkt GRT601

Blagovna št.: 252004

Blagovna znamka: Blaupunkt

Električni žar Blaupunkt GRT601_1

Električni žar GRT601 podjetja Blaupunkt je visokokakovosten aparat, ki vam omogoča pripravo dobrot z žara skozi celo leto, ne glede na vreme zunaj.

Preberite več
Spletna cena
54,90 €

Spletna akcijska cena
49,95 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
49,95 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,49 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Električni žar GRT601 podjetja Blaupunkt je visokokakovosten aparat, ki vam omogoča pripravo dobrot z žara skozi celo leto, ne glede na vreme zunaj.

Izjemna priprava raznovrstne hrane

Električni žar GRT601 podjetja Blaupunkt je visokokakovosten aparat, ki vam omogoča pripravo dobrot z žara skozi celo leto, ne glede na vreme zunaj. Pripravili boste lahko različne vrste mesa, zelenjave, sendviče in prigrizke, kot nalašč za vsako srečanje ali zabavo, in to vse, ne da bi odšli od doma.

Značilnost modela GRT601 je velika kvadratna (40 x 40 cm) odstranljiva grelna plošča z dvema vrstama površin - rebrasto in gladko. Na tako veliki grelni površini boste pripravili večerjo za vso družino ali večjo skupino prijateljev. Večjo količino mesa lahko pečete skupaj s prilogo, kot je na primer pražena zelenjava. Z žarom GRT601 hitra in okusna večerja ne bo več težava.

Enostavno čiščenje in uporaba

Grelna plošča je prekrita s posebej zasnovano plastjo materiala (brez vsebnosti PFOA (perfluorooktanojske kisline)), ki preprečuje sprijemanje hrane na površino plošče. Zahvaljujoč tej prevleki ste lahko prepričani, da bo vaša hrana z žara enakomerno kuhana in da jo boste lahko pravilno obrnili na vsaki strani.

Jedi, ki jih pripravite na električnem žaru, so kot nalašč za vse ljubitelje zdrave prehrane. Rebrasta plošča in poseben premaz, ki preprečuje sprijemanje omogočata pripravo hrane z minimalno količino maščobe, kar zmanjšuje njeno kalorično vrednost. Odvečna maščoba odteče skozi luknjo za kapljanje v osrednjem delu plošče v poseben pladenj, ki je nameščen pod ploščo.

Snemljiva plošča za žar in snemljiv pladenj za maščobe omogočata, da je aparat čist in vzdrževanje zelo enostavno. Preprosto izključite napajalni kabel s krmilnikom (termostatom) in ploščo ter pladenj sperite s tekočo vodo.

Model GRT601 uporablja edinstveno ploščo s stožčasto obliko, ki omogoča še boljše odvajanje maščob, ki nastanejo na žaru. Prav tako si velja zapomniti, da imajo jedi, pripravljene na električnem žaru, za razliko od oglja manj škodljivih snovi, ki so škodijo vašemu zdravju. Žar GRT601 je zato popoln partner za zdravo prehrano!

Termostat, s katerim lahko prilagajate temperaturo žara in ga prilagodite svojim kulinaričnim okusom, je nameščen na napajalnem kablu, ki ga lahko iztaknete iz naprave. Žar ima vgrajeno tudi opozorilno lučko, ki vas bo obvestila, ko se bo naprava segrela.

Ročaji žara so narejeni iz toplotno odpornega materiala, kar povečuje raven varnosti za uporabnika.

Žar GRT601 v višino meri le 8,8 cm, zato ga z lahkoto pospravite v plitek predal, tako da sprostite prostor na kuhinjskem pultu.

Več o električnem žaru Blaupunkt

  • Moč: 1500 W
  • Dimenzija plošče: 40 x 40 cm
  • Dimenzije: 41,3 x 40,1 x 8,8 cm
  • Teža: 2,9 kg
  • Garancija: 1 leto
Podrobnosti izdelka
Namizni žar:
Da
Termoregulacija:
Da
Moč (W):
1500
Premer/širina površine za peko (cm):
40
Vrsta plošče žara:
Ravna / rebrasta
Teža (kg):
2.9
Stranski gorilnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup