Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Mestno žensko kolo Polar Grazia 28", 6P, črno

Blagovna št.: 262808

Blagovna znamka: Polar

Mestno žensko kolo Polar Grazia 28", črno_1

Žensko mestno kolo Polar Grazia 28" s 6 prestavami Shimano 

Preberite več
Spletna cena
329,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,74 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Žensko mestno kolo Polar Grazia 28" s 6 prestavami Shimano 

Mestno kolo je odlična in hitra alternativa klasičnim prevoznim sredstvom, kot so avtobus ali avtomobil, ponuja vam avtonomnost, hitrost, priročnost in poleg vse, je odlična alternativa pri skrbi za okolje.

Da ne boste več zamujali v službo, na sestanek, ker ste obtičali v prometnem zamašku ali pa zamudili kavico s prijateljico v centru mesta, ker nikakor niste našli parkirnega mesta za vašega jeklenega konjička – izberite kolo. Dokazano ima že 15 minutna vožnja s kolesom na dan dober vpliv na vaše telo, prav tako vam prihrani tako čas kot tudi denar. Kolo je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo, prav tako pa se ponaša z izdatnim udobjem ko govorimo o sedežu kolesa. Ko govorimo o kakovostnih materialih je zagotovo pomemben podatek, da so tako prestavne ročice, zobniki in zadnji menjalnik narejeni v podjetju Shimano, ki imajo na področju kolesarske opreme dolgoletno prakso.

28'' kolesa in 6 prestav

Mestno kolo Polar Grazia 28 vas bo navdušilo z atraktivnim designom, ki je na kožo pisan prav vsaki dami. Naj si bo pot v službo, na kavo, v trgovino, tržnico ali preprost izled po mestu, bo Polarjevo žensko mestno kolo odlična izbira.

Ponaša se z res čudovitim in inovativnim dizajnom, ki bo vedno izstopal. Kolo ima vgrajenih 6 prestav, ki bodo poskrbela, da bo vaše popotovanje po mestu kar se da enostavno.

Odlikujejo ga velika 28" kolesa, poleg tega pa se ponaša še z izredno udobnim sedežem. Mestno kolo Grazia ima že vključeno tudi praktično košarico in pritrdilne trakove na prtljažniku.

Nesigurnost in nevarnost zaradi prepolnih rok na kolesu so sedaj preteklost. Odložite nakupljena živil, svojo torbico, nahrbtnik kar v prostorno in priročno košaro in si s tem zagotovite zbrano in varno vožnjo.

Več o ženskem mestnem kolesu Polar Grazia 28

  • Velikost koles: 28''
  • Prestave: 6
  • Prestavne ročice: Shimano SL-RS36-6 Revo
  • Zobniki: Shimano MF-TZ200 14-28T
  • Zadnji menjalnik: Shimano RD-TY21-B GS
  • Zavore: V-Brake
  • S košaro
  • Primerno za: ženske

Kolo je sestavljeno in ima narejen prvi servis. Potrebno je samo še po priloženih navodilih namesti pedala in pritrdi krmilo.

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Primerno za spol:
Ženski
Velikost koles (v inč):
28
Št. prestav:
6
Zložljivo kolo:
Ne
Barva:
Črna
Pomožna kolesca:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup