Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Tablični računalnik Xiaomi Pad 6, 6+128 GB, gravity gray

Blagovna št.: 303080

Blagovna znamka: Xiaomi

Tablični računalnik Xiaomi Pad 6, 6+128 GB, gravity gray

Izberite kvalitetni tablični računalnik Pad 6 priznan znamke Xiaomi!

Preberite več
Spletna cena
379,99 €

Spletna akcijska cena
319,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
379,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,33 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetni tablični računalnik Pad 6 priznan znamke Xiaomi!

Izjemna kakovost in udobje držanja je ena izmed prednosti tablice Xiaomi Pad 6! Naprava ima vrhunsko kovinsko zasnovo s širino le 6,51 mm in težo 490 g! Xiaomi Pad 6 je opremljen tudi s 13 MP jasno kamero, s katero lahko posnamete vse pomembne dokumente!

Z izjemno natančnim barvnim zaslonom lahko svoje naloge opravljate brez težav! Jasen zaslon WQHD+ ima 309 ppi in odlično 7-stopenjsko osveževanje s 144 Hz! Ne zamudite niti ene osupljive podrobnosti na tablici in v celoti izrazite svojo ustvarjalnost! Uživajte v uporabi tablice ves dan brez nepotrebnih glavobolov in utrujenosti oči, saj ima tablica certifikat TUV Rheinland in način branja, ki zmanjša modro svetlobo in obremenitev oči! Popolnoma zaščitite svoje oči z DC zatemnitvijo za še močnejši užitek v vaši najljubši vsebini!

Xiaomi Pad 6 ima štiri zvočnike z Dolby Atmos izkušnjo, ki skupaj spremenijo Xiaomi Pad 6 v pravi mali domači kino! Xiaomi Pad 6 ima visoko zmogljivost za vsako nalogo in za uporabo v katerem koli delu dneva, saj prihaja z mobilno platformo Snapdragon 870 in z lahkoto obvladuje velike formate in igre, urejanje videa 4K in druge visoko intenzivne scenarije uporabe! Xiaomi Pad 6 ima izjemno moč baterije in hitro polnjenje! Baterija velike kapacitete 8840mAh vam bo omogočila gledanje videa ali filmov po mili volji, vas spremljala na vseh sestankih, poslovnih potovanjih in podobnih situacijah! Izboljšajte svojo poslovno učinkovitost z izboljšano večopravilnostjo, kot je deljeni zaslon za spremljanje do štirih aplikacij hkrati ali povlecite in spustite fotografije, besedilo ali dokumente med aplikacijami. Spremljajte video sestanke prek tablice Xiaomi Pad 6 s sprednjo kamero z 8 MP, ki je opremljena s funkcijo FocusFrame, ki vas bo centrirala/izostrila, tudi če ste na poti, medtem ko vam bo luč kamere omogočila, da zasijete in naredite dober vtis v vsakem srečanje!

Naprava ima več načinov snemanja zvoka za različne potrebe. Pad 6 je opremljen s 4 mikrofoni za usmerjeno snemanje zvoka - sprednji zaslon zajema 60° zvok za enega udeleženca, medtem ko ima 360° snemanje zvoka več udeležencev, tako da ne boste zamudili slišati druge osebe zaradi motečega hrupa! Da bi bili sestanki bolj učinkoviti, ima Xiaomi Pad 6 tudi funkcijo "Konferenčna dvorana", ki vključuje odklepanje različnih funkcij v samo nekaj sekundah, da bo sestanek in dopisovanje lažji kot kdaj koli prej! 

Več o tabličnem računalniku Xiaomi Pad 6:

  • Zaslon: 11-palčni WQHD+ (2880 x 1800)
  • Procesor: Snapdragon® 870
  • Baterija: 8840 mAh
  • Operacijski sistem: MIUI for Pad
  • Ultra široka sprednja kamera s funkcijo FocusFrame
  • Štirje mikrofoni za odstranjevanje ozadnega hrupa
  • Vmesnik: USB 3.2 Gen 1, podpora za 4K izhodni video signal pri 60 Hz
  • Barvni razpon: 99% DCI-P3
  • Hitrost osveževanja zaslona: do 144 Hz
  • Zvok: Dolby Atmos® in visokoresolucijski zvok
  • Material: Enodelna zasnova iz aluminijeve zlitine
  • Debelina: 6,51 mm
  • Teža: 490 g

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup