Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Spletna kamera Trust HD Trino

Blagovna št.: 259317

Blagovna znamka: Trust

Spletna kamera Trust HD Trino

Videokamera Trust bo poskrbela za izredno preprosto uporabo. Odlikujejo jo avtomatsko uravnavanje beline in ločljivostjo 1280x720.

Preberite več
Spletna cena
39,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,33 € x 3
Več o izdelku

Videokamera Trust bo poskrbela za izredno preprosto uporabo. Odlikujejo jo avtomatsko uravnavanje beline in ločljivostjo 1280x720.

Trust predstavlja odlično spletno kamero, ki vam bo olajšala vaš vsak dan. Naj si bo službeno delo, šolske obveznosti ali pa le klepetanje in vzdrževanje stikov s sorodniki, ki živijo na drugi strani sveta, spletna kamera Trust je odlična izbira.

Video kamera ponuja kakovost videa 720 p HD ready, fotografije pa posnema s kar 8 milijoni slikovnih pik. Ponaša se z vgrajenim mikrofonom in samo zasnovo, ki je oblikovana tako, da jo lahko postavite na vsak monitor ali drugo ravno podlago.  Kamera je brez težav prilagodljiva z različnimi aplikacijami, kot so Skype, Messenger ,… 

V središču pozornosti
Z videokamero Trust lahko ostanete v stiku s prijatelji in sorodniki po vsem svetu. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu se lahko zdaj pogovarjate, kot da ste v isti sobi. Preprosto priključite in brez posebnih gonilnikov lahko začnete deliti te posebne trenutke. Popolnoma enostavna namestitev bo omogočila avtonomno uporabo tudi za tiste, ki niso vešči dela z računalnikom.

Eleganten dizajn te spletne kamere odlikuje priročno stojalo. Spletno kamero lahko postavite na vrh zaslona ali preprosto položite na ravno površino za stabilno in varno snemanje video posnetkov. S kamero boste lahko popolnoma enostavno posneli različne video vsebine ali pa se udeležili spletnih konferenc in sestankov. Vaše delo od doma ni bilo še nikoli tako enostavno, slika pa čista in jasna.

Delite svoj svet
Videokamera Trust je izdelana za spletne video klepete, ki uporabljajo na primer Skype, YouTube ali druge video platforme. Vgrajena tehnologija poskrbi, da imate jasno sliko, ne glede na to, ali fotoaparat uporabljate podnevi ali zvečer. Ujemite te posebne trenutke in s svojimi prijatelji, sodelavci, sošolci ali družinskimi člani delite del vašega vsakdana. 

Povezovanje z drugimi bo izredno enostavno, z vso potrebno tehnologijo in različnimi funkcionalnostmi pa vas bo spletna kamera Trust navdušila.

Več o spletni kameri Trust HD Trino

  • Ločljivost videa: 1280 x 720
  • Ločljivost fotografije: 3200 x 2400
  • Št. slik na sekundo: 30 fps
  • Vgrajen mikrofon: da
  • Dolžina kabla: 143 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
USB priklop:
Da
Ločljivost:
1280 x 720 (720p)
Tip kamere:
Spletna kamera
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup