Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Farming Simulator 22 - Platinum Edition za PC

Blagovna št.: 298537

Blagovna znamka: GIANTS Software

Igra Farming Simulator 22 - Platinum Edition za PC

Izberite kmetijsko igro Farming Simulator 22 - Platinum Edition za PC!

Preberite več
Spletna cena
39,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,33 € x 3
Več o izdelku

Izberite kmetijsko igro Farming Simulator 22 - Platinum Edition za PC!

Farming Simulator 22 začnete svoj kmetijski podvig v enem od štirih značilnih evropskih in ameriških okolij, da se spopadete s kmetijstvom, gozdarstvom in živinorejo. Na voljo: Več kot 500 avtentičnih strojev in orodij več kot 100 priznanih kmetijskih proizvajalcev iz vsega sveta.

Z igro Farming Simulator 22 so uvedene različne nove mehanike igranja: sezonski cikli vas izzivajo, da načrtujete vnaprej in se prilagajate spreminjajočim se vremenskim razmeram. Novi pridelki, kot sta grozdje in oljke, zahtevajo skrbno delo v ozkih prostorih s specializiranimi stroji, različne proizvodne verige pa vam omogočajo, da zgradite kmetijski imperij.

Poleg že tako obsežne osnovne igre je v Platinum Edition vključen povsem nov zemljevid, ki ga je navdihnil pacifiški severozahod s svojimi gozdnatimi pokrajinami in novimi možnostmi. Zgrabite oznake za drevesa, da se lotite novih gozdarskih misij in celo zgradite čoln v ladjedelnici – saj je gozd Silverrun poln zanimivih točk in proizvodnih verig, ki se razvijajo na podlagi vaše dostave hlodov. 

Uživajte v velikem izboru novih strojev priznanega švedskega proizvajalca Volvo, ki praznuje svoj prvi nastop v seriji Farming Simulator, in razširite svoj vozni park še z več vozili od John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmüller, IMPEX in mnogih drugih znamk. V razširitev je vključenih več kot 40 pristnih vozil in orodij, ki obogatijo in povečajo vašo kmetijsko in gozdarsko izkušnjo – ne glede na to, ali se izzivu virtualnega kmetovanja spopadete sami ali s prijatelji v igri za več igralcev. 

Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Osebni računalnik
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup