Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Brigandine: The Legend of Runersia za Nintendo Switch

Blagovna št.: 288118

Blagovna znamka: Nintendo

Igra Brigandine: The Legend of Runersia za Nintendo Switch

Brigandine: The Legend of Runersia (Nintendo Switch)

Preberite več
Spletna cena
49,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,49 € x 4
Več o izdelku

Brigandine: The Legend of Runersia (Nintendo Switch)

V tej širokopotezni strateški igri se trudite osvojiti vso pravljično celino Runersio. Razdelila si jo je šesterica velesil z več kot štiridesetimi oporišči, stotimi vitezi in petdesetimi vrstami pošasti. Izberete si vladarja, iz vitezov in pošasti sestavite bojne enote in se podate nad sovražne baze. Sami izberete, kako se boste vojskovali, in najdete najboljšo stategijo za osvojitev celotnega kontinenta. 

Preprosta, vendar globoka vojna simulacija s krepitvijo enot in spopadi skupin enot na prostranem zemljevidu. Čas v Runersiji mineva po letnih časih, ki jih tvorita organizacijska faza in faza napada. V prvi razporedite različne enote s samosvojimi veščinami v skupine in jih pripravite na bitko. V fazi napada se potezni spopadi odvijejo na karti, ki jo tvorijo šesterokotna polja. Tu pridejo do izraza veščine enot, elementi, prednost terena in druge prvine bojne taktike. 

Igra vabi k ponovnemu igranju, saj se bitka za celino odvije drugače ob vsakem novem začetku. Narodi Runersije prispevajo različne dogodke in zgodbe, po končanju osrednjega načina pa se odklenejo alternativna poglavja.

Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Nintendo Switch
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup