Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Komplet za virtualno resničnost Oculus Meta Quest 2 VR očala, 256 GB

Blagovna št.: 302476

Izberite vrhunski originalni komplet za virtualno resničnost Oculus Meta Quest 2 VR očala, 256 GB

Preberite več
Spletna cena
629,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
26,24 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite vrhunski originalni komplet za virtualno resničnost Oculus Meta Quest 2 VR očala, 256 GB

 • Z META OCULUS QUEST 2 VR očali za navidezno resničnost se postavite v virtualni svet in sodelujte z drugimi v resnično potopljivih igrah, izkušnjah in delovnih prostorih za sodelovanje. Quest 2 je izboljšan glede na prvotni Quest, saj zagotavlja grafiko VR višje ločljivosti in hitrejšo obdelavo za še bolj realistično izkušnjo. Dostopajte do več sto naslovov Quest brezžično ali dodatnega računalnika ali konzole. Brezžični svobodi se pridružujejo 3D zvok za določanje položaja, sledenje rokam in intuitivni daljinski upravljalniki s haptičnimi povratnimi informacijami, ki pomagajo povečati raven občutka, kot da ste v drugem svetu.
 • Zmogljivost VR naslednje generacije:
  Meta Quest 2 zagotavlja zaslon ločljivosti 1832 x 1920 pik za vsako oko, kar je 50 % več slikovnih pik kot prvotni Quest, Quest pa poganjata vgrajena platforma Qualcomm Snapdragon XR2 in 6 GB RAM. Privzeto deluje Quest 2 brezžično prek domačega omrežja Wi-Fi in ima dostop do knjižnice z več sto naslovi, ki jih lahko prenesete neposredno v vgrajeno 256 GB shrambo slušalk.
 • Krmilniki Meta Touch:
  prenovljeni krmilniki Touch imajo izboljšano ergonomijo in intuitivno upravljanje, ki vaše geste, gibe in dejanja prenašajo neposredno v vašo igro VR, družabni ali delovni prostor. Natančno sledenje roki in haptične povratne informacije še izboljšajo izkušnjo. Vsak krmilnik se napaja z eno baterijo AA (ni vključena), Meta pa je v primerjavi z originalnim krmilnikom Quest podaljšala celotno življenjsko dobo baterije krmilnika. Vsak kontroler ima tudi priročen zapestni trak, da preprečite nesreče in ga imate pri roki, če morate popiti pijačo ali kako drugače sodelovati z resničnim svetom okoli sebe.
 • Filmski zvok:
  zvočnike, vgrajene v Quest 2, lahko že takoj po namestitvi uporabite za kinematografski 3D položajni zvok, ki omogoča, da slišite v vseh smereh. Če želite preprečiti, da bi drugi slišali karkoli, ali želite bolj osebno izkušnjo, lahko na stranski priključek na slušalkah priključite tudi žične slušalke.
 • Povežite za več naslovov:
  stranski priključek USB tipa C na slušalkah Quest 2 se uporablja za napajanje njihove notranje baterije ter za povezavo z združljivim igralnim računalnikom za dodatno zabavo. Povezava z osebnim računalnikom vam omogoča dostop do več kot 1000 naslovov z dodano knjižnico Rift. Poleg tega lahko z uporabo grafične moči računalnika dostopate do najsodobnejših iger in doživetij za navidezno resničnost. Povezava je mogoča prek povezave Meta Quest Link ali drugih združljivih kablov USB Type-C.
 • Vizualno udobje:
  v napravo Quest 2 je vgrajena nastavitev IPD (interpupilarne razdalje) s tremi nastavitvami, ki vam omogoča, da prilagodite položaj leč tako, da se bolje prilega vašim očem za največje vizualno udobje. Za tiste z očali je priložen distančnik, ki pomaga zagotoviti udobno prileganje.
 • »Casting« naglavne slušalke:
  svojo izkušnjo lahko delite s prijatelji in družino v sobi tako, da videno prenesete na zunanji monitor ali televizor. Oddajate lahko tudi neposredno v mobilno aplikacijo Meta.
 • Enostavna nastavitev:
  za nastavitev naprave Meta Quest 2 ne potrebujete žic ali računalnika. Potrebujete le mobilno napravo, spremljevalno aplikacijo Meta in povezavo Wi-Fi. Upoštevajte, da je potrebna tudi registracija računa, uporaba naprave Quest 2 pa je priporočljiva za starejše od 13 let.
 • PAKET VSEBUJE:
  - OCULUS QUEST 2 256GB VR Očala
  - 2 kontrolerja
  - navodila za uporabo

Več o Oculus Meta Quest 2 VR očala, 256 GB:

Vrsta igralne naprave: virtualna resničnost
Kompatibilna platforma: mobilni telefon, PC
Barva: bela

Garancija: 1 leto

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup