Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Darilni set Old Spice Captain

Blagovna št.: 306483

Blagovna znamka: Old Spice

Dezodorant v stiku, 50 ml, brez aluminijevih soli, ne pušča rumenih lis. Gel za tuširanje 3v1, 250 ml: gel za tuširanje, gel za čiščenje obraza in šampon za lase.

Preberite več
Spletna cena
7,49 €
7,49 €/kos

Zlata cena za 30 Zlatih točk
5,49 €
5,49 €/kos
Prihranek
2,00 € (-26%)
Več o izdelku

Dezodorant v stiku, 50 ml, brez aluminijevih soli, ne pušča rumenih lis. Gel za tuširanje 3v1, 250 ml: gel za tuširanje, gel za čiščenje obraza in šampon za lase.

Več o artiklu Darilni set Old Spice Captain

Old Spice darilni set za moške Captain vsebuje dva produkta, ki jih potrebuje vsak samozavesten moški. Poleg deodoranta v stiku (50 ml) set vsebuje še gel za tuširanje 3v1 (250 ml). Deodorant v stiku 

Captain je idealen za občutljive pazduhe, saj ne vsebuje aluminijevih soli, poleg tega pa ne pušča belih in rumenih madežev. Za piko na i pa poskrbi univerzalni gel za tuširanje 3v1 Captain, ki ga lahko uporabljate kot gel za tuširanje, gel za čiščenje obraza in šampon za lase. 

Njegova formula temeljito, a nežno očisti kožo in poskrbi za dolgotrajen, svež občutek.

Sestavine  deodorant v stiku:

Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Poloxamine 1307, Parfum, PPG-3 Myristyl Ether, Tetrasodium EDTA, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, CI 42090

Sestavine gel za tuširanje 3v1:

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Salicylate, Citric Acid, Linalool, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Citronellol, CI 42090, CI 17200.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup