Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile (SSRT2PEU001), dodatne ščetke

Blagovna št.: 245685

Blagovna znamka: Silk'n

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile (SSRT2PEU001), dodatne ščetke_1

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Sonic Smile Deluxe

Preberite več
Spletna cena
13,99 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Sonic Smile Deluxe

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Sonic Smile Deluxe.

  • V kompletu 2 nastavka

ČIŠČENJE JEZIKA

Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silk'n SonicSmile. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.

Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile in SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup