Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ročni sesalnik za oblazinjeno pohištvo Conga Popstar 7000 Mattress

Blagovna št.: 275080

Blagovna znamka: Cecotec

Ročni sesalnik za oblazinjeno pohištvo Conga Popstar 7000 Mattress

Sesalnik za oblazinjeno pohištvo Cecotec Conga Popstar 7000 Mattress s 700 W moči, ultravijolično svetlobo in tehnologijo toplega zraka odstrani 99,9 pršic in bakterij. Izbirate lahko med 3 načini delovanja s 5-metrskim kablom.

Preberite več
Spletna cena
153,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,26 € x 15
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Sesalnik za oblazinjeno pohištvo Cecotec Conga Popstar 7000 Mattress s 700 W moči, ultravijolično svetlobo in tehnologijo toplega zraka odstrani 99,9 pršic in bakterij. Izbirate lahko med 3 načini delovanja s 5-metrskim kablom.

Več o izdelku ročni sesalnik za oblazinjeno pohištvo Conga Popstar 7000 Mattress

  • Tehnologija ForceSonic sesalnika Conga Popstar 7000 Mattress, poveča največjo moč do 700 W, da odstrani ves prah in alergene. Zahvaljujoč vgrajeni ultravijolični svetlobi z valovno dolžino 253,7 nm odstrani do 99,9 % pršic in bakterij v oblazinjenem pohištvu in vzmetnicah. Zahvaljujoč UV-C svetlobi se znebite simptomov alergije naenkrat. Heat Tech tehnologija vročega zraka, pa dezinficira in pomaga odstraniti pršice in bakterije v vzmetnicah.
  • Opremljen je s tehnologijo Power Brush, sestavljeno iz motorizirane krtače iz ščetin in silikona, ki odstrani alergene iz vzmetnic. Zahvaljujoč motorizirani krtači je sposoben učinkovito sesati najgloblje alergene. Ustvarja veliko sesalno moč, ki doseže do 12 kPa za zajemanje pršic, alergenov in prahu, ki se nabira v vzmetnicah in oblazinjenju.
  • Izberite vrsto čiščenja zahvaljujoč 3 načinom delovanja. Izbirajte med sesanjem z UV-C svetlobo za odstranjevanje bakterij iz vzmetnic in oblazinjenega pohištva, sesanjem z vrtljivo krtačo za odstranitev vgrajenih alergenov ali popolnim čiščenjem s sesanjem, UV-C svetlobo in motorizirano krtačo za odstranitev vseh vrst bakterij in alergenov.
  • Sesajte s popolno svobodo, s 5-metrskim kablom in brez omejitev za posteljo ali kavč, ne da bi morali uporabljati različne električne vtičnice. Tehnologija Cyclonic System, ohranja sesalno moč enako kot prvi dan. Ponuja profesionalne rezultate v samo enem koraku.
  • Varnostni sistem, ki izklopi ultravijolično svetlobo, ko sesalnik dvignete s površine in tako prepreči poškodbe oči. Vključuje nabor visoko učinkovitih filtrov, ki omogočajo filtriranje velikega odstotka delcev.
  • Navdušil vas bo tudi 400-ml velik rezervoar in zmanjšana raven hrupa, pod 68 dB.

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Dolžina kabla (v m):
5
Prostornina vreče / posode (v l):
0.4
Max.moč motorja (v W):
700
Shranjevanje odpavkov v:
Posoda
Napajanje:
Električno omrežje
Vrsta sesalnika:
Ročni
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup