Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kavni aparat Cecotec Cumbia Capricciosa, črn

Blagovna št.: 272020

Blagovna znamka: Cecotec

Kavni aparat Cecotec Cumbia Capricciosa, črn_1

Kavni aparat Cecotec Cumbia Capricciosa White, z močjo 1100 W in 19-barno tlačno črpalko je odličen pomočnik največjih ljubiteljev kave - Primerno za mleto kavo in ESE kapsule

Preberite več
Spletna cena
114,90 €

Spletna akcijska cena
89,62 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
96,06 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,20 € x 8
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Kavni aparat Cecotec Cumbia Capricciosa White, z močjo 1100 W in 19-barno tlačno črpalko je odličen pomočnik največjih ljubiteljev kave - Primerno za mleto kavo in ESE kapsule

Eleganten in kompakten dizajn - Espresso aparat z elegantno in zelo kompaktno obliko, ki se prilagodi vsakemu slogu kuhinje in se popolnoma prilega vsakemu mestu na vašem kuhalnem pultu. Uživajte v izjemni kavi Cecotecovega kavnega aparata z največjo močjo 1100 W.

Tlak 19 barov - Njena zmogljiva 19-barna tlačna črpalka s tehnologijo ForceAroma doseže najboljšo kremo in največjo aromo v vsaki kavi.

PRIMERNO ZA MLETO KAVO IN ESE kavo za en odmerek - Velika vsestranskost za prilagajanje vsem okusom, primerna za mleto kavo in kavo ESE z enim odmerkom.

Popolna količina kave - Prilagodite ročni sistem za enostavno nastavitev želene količine kave. Uživajte v svoji najljubši kavi v zavetju vašega doma.

Enostavno čiščenje - Hitro in priročno čiščenje filtra za kavo v pomivalnem stroju. Prihranite čas in trud ter se posvetite uživanju v najboljši kavi.

Rezervoar za vodo 600 ml - Njegov enostavno odstranljiv 600 ml rezervoar za vodo omogoča udobno pripravo velikega števila kav, ne da bi morali nenehno dolivati ​​vodo.

Različne kave na dosegu roke - Kavni aparat Capricciosa je primeren tako za espresso kot za daljšo kavo. Zato je idealen aparat za prave ljubitelje najbolj izvirne kave.

Funkcionalnost in udobje - Ponuja največjo funkcionalnost in udobje. Njegov pladenj za kapljanje preprečuje brizganje po pultu in ga je mogoče odstraniti, da olajša čiščenje.

  • Dimenzije (V x D x Š): 28 x 14 x 26 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Trajni filter:
Da
Moč (v W):
1100
Prostornina posode (v l):
1
Vrsta kavnega aparata:
Ročni Espresso
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup