Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Mini pečica Gorenje OM30GBX

Blagovna št.: 285290

Blagovna znamka: Gorenje

Mini pečica Gorenje OM30GBX

Z močjo 1600W, petimi načini peke in dvema električnima kuhalnima ploščama, lahko to pečico imenujemo kar mini kuhinja. Kuhalni plošči lahko delujeta samostojno ali v kombinaciji s pečico, kar vam omogoča obilo možnosti kuhanja. Uživajte v popolnem obroku, skuhanem s pomočjo mini pečice Gorenje.

Preberite več
Spletna cena
215,90 €

Zlata cena za 50 Zlatih točk
129,40 €
Prihranek
86,50 € (-40%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
25,88 € x 5
Več o izdelku

Z močjo 1600W, petimi načini peke in dvema električnima kuhalnima ploščama, lahko to pečico imenujemo kar mini kuhinja. Kuhalni plošči lahko delujeta samostojno ali v kombinaciji s pečico, kar vam omogoča obilo možnosti kuhanja. Uživajte v popolnem obroku, skuhanem s pomočjo mini pečice Gorenje.

Priprava več jedi hkrati


Vam primanjkuje časa? Uživajte ob peki več jedi naenkrat! Pečete lahko na mreži ali v pekaču, ki je 36 cm širok in 32 cm globok.

Vse strani so dobre


Kroženje vročega zraka od zgoraj navzdol in nazaj, poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote. To omogoča peko na več nivojih hkrati, brez mešanja različnih vonjev in okusov. Dva grelna elementa zgoraj in dva spodaj sta garancija, da bo jed pečena enakomerno.

Izberite svojo kombinacijo

Na pečici sta integrirani dve električni kuhalni plošči. Prva z močjo 1000W ima premer 18,5 cm, druga pa 600 W in premer 15.5 cm. Delujeta lahko posamično, obe skupaj ali v kombinaciji s pečico.

Pet načinov delovanja pečice

Mini pečico iz Gorenja upravljate s pomočjo gumbov na kontrolnem delu. Izbirate lahko delovanje električnih kuhalnih plošč, temperaturo pečice (med 100 in 220°C), pet različnih načinov pečenja (spodnje in zgornje grelo s konvekcijo, zgornje grelo s konvekcijo, obe greli, zgornje grelo in raženj ali obe greli in raženj) in čas delovanja.

Enostavno čiščenje

Da bo vaša mini pečica vedno dišeča in pripravljena na naslednjo peko, redno čistite pladenj, na katerega kaplja maščoba, padajo drobtine ali ostanki hrane. Pladenj je na dnu pečice, pod obema grelcema in ga lahko enostavno izvlečete ob odprtih vratih pečice.

Prihranek prostora in energije

Zahvaljujoč kompaktnemu dizajnu, boste mini pečico z veseljem uporabljali v počitniškem domu, na kampingu, v študentskem stanovanju, v službeni kuhinji ali kot drugo pečico v domači družinski kuhinji. Lahko nadomesti tudi mikrovalovno pečico. V njej lahko spečete in skuhate celo paleto različnih jedi, hkrati pa, v primerjavi z navadno pečico, prihranite pri prostoru in energiji.

Več o mini pečici Gorenje OM30GBX

 • Priključna moč: 3200 W
 • Indikator delovanja za popolno kontrolo: rdeč indikator
 • Število kuhalnih plošč: 2
 • Moč kuhalne cone levo spredaj: 1000 W
 • Moč kuhalne cone desno spredaj: 600 W
 • Prostornina pečice: 30 l
 • Moč (v W): 1600 W
 • Vključena oprema: pripomoček za odstran.rešetk
 • Dimenzije: (Š x V x G): 549 mm x 266 mm x 325 mm
 • Dimenzije embaliranega izdelka: (Š x V x G): 576 mm x 398 mm x 449 mm
 • Neto teža: 12 kg
 • Bruto teža: 15 kg

 Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
1600
Prostornina pečice (v l):
30
Kuhalna plošča:
Da
Zaslon:
Ne
Maksimalna temperatura:
220
Tip mikrovalovne pečice:
Prostostoječa
Barva:
Črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup