Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ameriški hladilnik Samsung RH69B8940B1/EF vodni bar in ledomat

Blagovna št.: 297605

Blagovna znamka: Samsung

Ameriški hladilnik Samsung RH69B8940B1/EF vodni bar in ledomat

Izberite kvalitetni ameriški hladilnik priznane znamke Samsung!

Preberite več
Spletna cena
1.899,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
79,12 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni ameriški hladilnik priznane znamke Samsung!

Voda po vaše
Uživajte v osvežujoči hladni vodi z okusom. Beverage Center, center za pijače v notranjosti hladilnika, je enostavno dostopen. Ima 1,4 L kozarec s funkcijo samodejnega polnjenja in je brez BPA.

Izložba za hrano
Dostopajte do hrane, ki jo imate radi, veliko lažje. Izložba za hrano je kot „hladilnik v hladilniku“, ki vam omogoča, da učinkovito organizirate in hitro poiščete najlubšo hrano ali pijačo.

Dvojni samodejni ledomat
Bodite pripravljeni na katerokoli priložnost z dvema vrstama ledu. Dvojni samodejni ledomat izdeluje leden kocke in ledene delce Ice Bites. Naredi 2,3 kg ledu na dan. Ker je v notranjosti zamrzovalnika, je na voljo več prostora v predalih v vratih.

Prostornejša notranjost
Shranite več živil v prostorno notranjost 645 litrov.* Edinstvena SpaceMax™ tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij.

Svežina z vlago
Poskrbite, da bodo živila ostala sočna in sveža dlje časa. Twin Cooling Plus™ optimizira temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnim hlajenjem vsakega predela. Živila ohrani v optimalnih razmerah ter zaščiti njihov naravni okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Hlajenje s kovino
Vzdržuje optimalno temperaturo v notranjosti hladilnika, zato živila ostanejo sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinski hladilni kanal na zadnji steni ohranja hladen zrak in pomaga hitro obnoviti izgubo toplote.

Rack&Shelf™
Uporabite večnamensko polico Rack&Shelf™ in tako bolje izkoristite prostor v hladilniku. Zaradi širše zasnove lahko shrani tudi širše steklenice za vino in šampanjec. Poleg tega pa bolj ploščata oblika omogoča shranjevanje raznovrstnih živil, kot so škatle za pico in jajca.

Odmernik vode brez vodovodnih napeljav
Postavite hladilnik kamorkoli, brez vodovodnih napeljav in neurejenih cevi. Ima velik vodni rezervoar brez BPA, ki se uporablja za odmernik vode. Ravno zato ga je mogoče postaviti na skoraj vse lokacije.

Natančno hlajenje
Ohranite svežino, aromo in teksturo živil dlje. Neodvisno hlajenje v vsakem predelu enakomerno ohladi vsak kotiček. Napredna toplotna izolacija zmanjša nihanje temperature ne glede na zunanjo temperaturo. Tehnologija z digitalnim inverterjem pravtako natančno zaznava in uravnava temperaturo.

Power Cool/Power Freeze
Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne PowerCool funkcija pihati zelo ohlajen zrak v hladilniku in tako hitro ohladi nova živila. Medtem PowerFreeze funkcija poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik.

Vgrajeni videz
Dodajte svojemu domu stilski in moderni videz. Vgrajeni videz se popolnoma ujema z vašimi gospodinjskimi aparati in omaricami.

Ploščati kanal
Pridobite več prostora brez zmanjšanja učinkovitosti. V nasprotju z običajnimi je tanek hladilni kanal v zadnji steni popolnoma ploščat, kar zmanjšuje neuporaben prostor in ustvarja več prostora za shranjevanje živil. Še vedno pa hladi in prezračuje enako učinkovito, zato vse ostane sveže in okusno.

Kontrole preprostega dostopa
Uživajte v preprostih kontrolah, tudi če je vaše gibanje omejeno. Skriti zaslon poudari minimalistični slog, saj je diskretno skrit v notranjosti hladilnika. Kontrole so na dosegu roke, tudi z invalidskega vozička, in jih je mogoče uporabiti z eno roko, kar omogoča boljšo dostopnost za invalde.

Več o ameriškem hladilniku Samsung RH69B8940B1/EF:

  • Vrsta hladilnika: Ameriški
  • Barva hladilnika: Črna
  • Energetski razred: F
  • Višina: 178
  • Prostornina hladilnika: 403
  • Prostornina zmrzovalnika: 242
  • Položaj zamrzovalnika: levo
  • Ledomat ali dozirnik za vodo: Ledomat in dozirnik za vodo , direkten priklop na vodo
  • Letna poraba energije: 420
  • glasnost: 36 db
  • Dimenzije (Š x V x G): 91,2 x 178 x 71,6 cm
  • Shranjevanje ob izpadu električne energije: /
  • Možnost menjave odpiranja vrat: NE
  • Zmogljivost zamrzovanja: 16kg/24h
  • Digitalni inverterski motor: DA
  • Samodejno odtajevanje: DA
  • Dodatne informacije: 20 let garancije na digitalni kompresor

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
F
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Ameriški
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
403
Prostornina zamrzovalnika (v l):
242
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
16
Višina (v cm):
178
Širina (v cm):
91
Globina (v cm):
72
Glasnost (v dB):
36
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup