Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Samostoječa klima Mitsubishi MFZ-KW35VG/MUFZ-KW35VGHZ

Blagovna št.: 286987

Blagovna znamka: Mitsubishi Electric

Samostoječa klima Mitsubishi MFZ-KW35VG/MUFZ-KW35VGHZ

Talna klimatska naprava MFZ-KW35VG / MUFZ-KW35VGHZ je primerna tudi kot edini vir ogrevanja prostorov, saj ogrevajo do -25 °C zunanje temperature.

Preberite več
Spletna cena
2.751,10 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
114,63 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Talna klimatska naprava MFZ-KW35VG / MUFZ-KW35VGHZ je primerna tudi kot edini vir ogrevanja prostorov, saj ogrevajo do -25 °C zunanje temperature.

Omogočajo dvosmerno vpihovanje toplega zraku, v smeri ob steni in v smeri proti tlom, zato je ogrevanje toliko bolj učinkovito in hkrati prijetno.

Zaradi čistih linij in ravnih površin so talne enote idealne za umestitev v prostore, kjer postavitev visoko na steno ni možna, na primer v manjših oziroma nižjih mansardah. Idealne so ravno za mansardna stanovanja, ki so zaradi velike strešne površine bolj na udaru vremenskih vplivov. Z ustrezno in učinkovito razporeditvijo zraka izpihanega skozi zgornje lamele se doseže optimalna sobna temperatura.

Kot zgornje lamele se lahko s pomočjo daljinskega upravljalnika spreminja v 5 različnih smeri (+ način Swing in Auto) in 4 različne moči izpihanega zraka (+ način Auto). Z opcijsko vgradnjo Wi-Fi vmesnika jih lahko upravljamo na daljavo prek aplikacije MELCloud, tako lahko prostor ogrejemo preden vstopimo vanj. 

Tisti, ki želite maksimalno prečistiti ozračje v prostoru pa lahko naročite dodatni filter »V Blocking«, ki uničuje viruse, bakterije, alergene in spore.

Podrobnosti izdelka
Moč hlajenja (v kW):
3.5
Moč gretja (v kW):
4.3
SEER:
6.5
Energijski razred hlajenja:
A++
SCOP:
4.2
Energijski razred gretja:
A+
Glasnost notranje enote (v dB):
19
Hladilno sredstvo:
R32
Vrsta:
Split
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup