Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Klima Vox IVA5-12JR

Blagovna št.: 225017

Blagovna znamka: VOX

Klima Vox IVA5-12JR

Klimatska naprava VOX vam omogoča, da z dotikom na ekran vašega mobilnega telefona, tablice ali računalnika z njo upravljate kjerkoli ste.

Preberite več
Spletna cena
749,00 €

Spletna akcijska cena
636,65 €
19,00 €/kg
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
26,53 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Klimatska naprava VOX vam omogoča, da z dotikom na ekran vašega mobilnega telefona, tablice ali računalnika z njo upravljate kjerkoli ste.

Več o klimatski napravi Vox IVA5-12JR

Klimatska naprava VOX IVA5-12JR je idealna za hlajenje in dogrevanje vašega doma, najbolj pa se bo obnesla v prostorih, velikih do 55 kvadratnih metrov. Ravno prave velikosti za vsak prostor, je kot nalašč za vaš dnevni prostor, kjer se boste ob gledanju televizije osvežili in odpočili od napornega delavnika, ali za spalnico, kjer boste ob pišu svežega zraka čez noč napolnili baterije za dan, ki je pred vami.

Klimatska naprava VOX uporablja napredno tehnologijo, ki uravnava hitrost obratovanja kompresorja, s čimer se zmanjšuje poraba energije in hitreje dosega želena temperatura.

 Bakterije in drugi škodljivi mehanizmi se lahko v klimatskih napravah razmnožujejo zaradi prisotnosti vlage. A brez skrbi! Funkcija samodejnega čiščenja notranje enote klimatske naprave VOX, ki se sproži po koncu hlajenja, suši notranjo enoto, ter preprečuje razvoj plesni, glivic in drugih škodljivih mikroorganizmov v inverter klimi.Več o klimatski napravi Vox IVA5-12JR

Klimatska naprava VOX uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, ki je hkrati še energetsko bolj učinkovito. To pomeni, da bo bolj prijetno tudi zadrževanje v prostoru, kjer je klimatska naprava VOX nameščena. A to ni edina lastnost klimatske naprave VOX, s katero ta poskrbi za lepše bivanje  inverter klima VOX je namreč tudi zdravju prijazna, kot nalašč tudi za najbolj občutljive med nami.

Klimatska  naprava VOX za vaše zdravje poskrbi tudi z vgrajenim ionizatorjem. Klimatska naprava VOX bo z ionizatorjem zmanjšala negativne učinke slabega zraka, saj bo s proizvajanjem negativnih ionov, ki se vežejo na pozitivno naelektrene delce v zraku kot je npr. prah, poskrbela za uničenje vseh nečistoč v prostoru.

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Moč hlajenja (v kW):
3.2
Moč gretja (v kW):
2.7
SEER:
6.1
Energijski razred hlajenja:
A+++
SCOP:
4
Energijski razred gretja:
A+
Glasnost notranje enote (v dB):
54
Glasnost zunanje enote (v dB):
60
Hladilno sredstvo:
R32
Vrsta:
Split
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup