Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Paleta briketov v kartonu Forest

Blagovna št.: 202331

Blagovna znamka: Forest

Paleta briketov v kartonu Forest

Briketi so stiskanci večjih dimenzij, izdelani iz lesa listavcev brez dodanih primesi. Primerni so za kurjenje v kaminih, žarih, pri centralnem ogrevanju in krušnih pečeh. Pakiranje paleta: 90 kosov, skupaj 900 kg briketov.

Cena briketov z dostavo 3,05 eur/kos.

Preberite več
ŠTEVILO PALET
Spletna cena
275,00 €
0,31 €/kg
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,45 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Briketi so stiskanci večjih dimenzij, izdelani iz lesa listavcev brez dodanih primesi. Primerni so za kurjenje v kaminih, žarih, pri centralnem ogrevanju in krušnih pečeh. Pakiranje paleta: 90 kosov, skupaj 900 kg briketov.

Cena briketov z dostavo 3,05 eur/kos.

Lesni briketi v kartonu Forest so naravi prijazni energenti


Okolju prijazni energenti so vse pogostejša izbira za ogrevanje stanovanjskih in poslovnih prostorov. Različne oblike lesenih izdelkov, s katerimi lahko ogrevate z eno besedo imenujemo biomasa. Ta vključuje izkoristek tudi tistih ostankov lesa, ki pri sečnji oziroma predelavi navadno ostane neizkoriščen, to so lubje, oblanci, žagovina in suhi lesni prah. Takšen učinkovit energent so tudi lesni briketi, ki so ne samo okolju prijazen, ampak tudi obnovljiv vir energije.

Lesni briketi Forest so izdelani izključno iz lesa listavcev brez dodatkov in veziv. Briketi so izdelani s stiskanjem žagovine pod visokim tlakom v značilno obliko majhnih kock in pakirani v okolju prijazno 10 kg škatlo. Škatle so zložene na paleto, kar omogoča enostaven transport. Informacija, ki vas bo zagotovo razveselila, pa je, da vam ob nakupu v naši spletni trgovini, nudimo brezplačno dostavo palete lesnih briketov K Forest do vrat objekta.

Dolga doba gorenja in visoke temperature z lesnimi briketi Forest


Lesni briketi Forest so okolju prijazno biomasno gorivo proizvedeno v harmoniji z naravo, ki zagotavljajo visoke temperature in dolgo dobo gorenja. Primerni so tako za kurjenje v kaminih, žarih, odprtih kuriščih, pečeh na trda goriva in pečeh za centralno ogrevanje. Zaradi velikega izkoristka goriva in malo pepela predstavljajo lesni briketi Forest priljubljen nadomestek drv v kaminih in domačih ognjiščih, zaradi te dobre lastnosti, pa ni potrebno stalno nalaganje na kurišče.

Kurilna vrednost lesnih briketov Forest je od 10-20 % boljša kot pri kurjenju s suhimi poleni. Tehnologija predelave lesnih pelet ali briket je zelo podobna, le da so briketi stiskanci večjih dimenzij. Oblika in dimenzija briketov je odvisna od vrste in kapacitete stroja za izdelavo briket, imenovanega briketirka. Kurjenje briket se priporoča le v kaminih in pečeh na lesna kuriva, zaradi večjih dimenzij pa so neprimerni za avtomatski sistem kurjenja, ki je uveljavljen za pelete. V nasprotnem primeru se briketi v pečeh lahko zataknejo in vam s tem povzročijo dodatno delo.

Prednosti kurjenja z lesnimi briketi  Forest


Vsi lesni briketi Forest so oblikovani in obdelani v manjše kocke in zloženi v takšno embalažo, ki jo je enostavno zložiti v skladišče ali kurilnico. Obdelani so tako, da jih ni potrebno posebej sušiti, zato je možna takojšnja uporaba. Zaradi nizke vsebnosti vlage med samim izgorevanjem oddajo več toplotne energije v krajšem časovnem obdobju.

S postopkom stiskanja postanejo briketi izredno gosti, zaradi česar nudijo visoko kalorično vrednost. Lahko jih uporabljate popolnoma samostojne ali pa jih kombinirate z drvi. Dobra lastnost kurjenja z lesnimi briketi je tudi v tem, da je uporaba čista in preprosta, saj imajo majhno vsebnost pepela. Visoka kalorična moč in dolgo gorenje vam bosta prihranila čas in znižala stroške ogrevanja.

Dostava briket Forest

Dostava biomasnih izdelkov se izvaja z kamionom (dolžina kamiona 9,5 m, višina 3,70 m), ki ima dvižno ploščad in paletni viličar. Blago se razloži na utrjen teren (asfalt ali beton) in se dostavi do vrat objekta - če je to mogoče, glede na naklon terena, pripravljenost terena v primeru snega, in podobno.... V primeru, da podlaga ni trda (trava, makadam) se blago odloži na prvo možno ravno podlago pri objektu. Dostava z kombijem je možna le v primeru, da pot do objekta ni primerna za kamion. Predvidena dostava blaga je od 2-14 dni od datuma naročila.

Dimenzija palete

  • Dolžina: 120 cm
  • Širina: 80 cm
  • Višina: 165 cm
Podrobnosti izdelka
Število palet:
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup