Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

1x paleta briketov v foliji Forest

Blagovna št.: 227510

Blagovna znamka: Forest

Paleta briketov v foliji Forest

Briketi so stiskanci večjih dimenzij, izdelani iz lesa listavcev brez dodanih primesi. Primerni so za kurjenje v kaminih, žarih, pri centralnem ogrevanju in krušnih pečeh.

Pakiranje paleta: 96 kosov, skupaj 960 kg briketov

Cena briketov z dostavo 3,07 €/kos.

Preberite več
ŠTEVILO PALET
Spletna cena
295,00 €
0,31 €/kg
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,29 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Možnost plačila na obroke
Več o izdelku

Briketi so stiskanci večjih dimenzij, izdelani iz lesa listavcev brez dodanih primesi. Primerni so za kurjenje v kaminih, žarih, pri centralnem ogrevanju in krušnih pečeh.

Pakiranje paleta: 96 kosov, skupaj 960 kg briketov

Cena briketov z dostavo 3,07 €/kos.

Lesni briketi Forest, odličen nadomestek za drva

Lesni briketi Forest so izredno kvaliteten nadomestek za drva, saj so v celoti sestavljeni iz mešanega lesa listavcev. Lesni briketi Forest so sestavljeni iz suhih neobdelanih čistih delcev mešanega lesa listavcev, kot so na primer lesni oblanci, žagovina, manjši sekanci in suhi lesni prah. 

Briketi ne vsebujejo umetnih aditivov, veziv ali lepil. Oblikovani so v večjih tulcih, pakiranih po 5 skupaj v enem ovitku. Na tej paleti boste našli 96 ovitkov lesnih briketov Forest, skupaj kar 960 kilogramov briketov.

Lesne brikete Forest lahko uporabljate popolnoma samostojno ali pa v kombinaciji z drvi. Prednost kurjenja z lesnimi briketi je tudi v tem, da je njihova uporaba čista in preprosta. Visoka kalorična moč in dolgo gorenje ne zagotavljata samo prihranka časa, ampak tudi nižje stroške ogrevanja. 

Lesni briketi Forest so pravi za ogrevanje kaminov in peči

Z lesnimi briketi Forest lahko ogrevate kamine, žare, odprta kurišča, peči na trda goriva in peči na centralno ogrevanje

Lesni briketi Forest so okolju prijazno biomasno gorivo, proizvedeno v harmoniji z naravo. Zagotavljajo visoke temperature in dolgo dobo gorenja. Zaradi velikega izkoristka goriva in malo pepela predstavljajo lesni briketi Forest priljubljen nadomestek drv v kaminih in domačih ognjiščih, saj z njihovo rabo ni potrebno stalno nalaganje na kurišče.

Briketi ali peleti? Kaj izbrati?

Vse je odvisno od tega, za kaj biomasni izdelek potrebujete. 

Briketi se od peletov razlikujejo predvsem po tem, da so večji in nimajo predpisane standardne oblike. Dimenzija in oblika briket je odvisna predvsem od vrste in kapacitete stroja za izdelavo briket – briketirke.

Zaradi posebne oblike, ki jo imajo lesni briketi, ti niso primerni za kurjenje v avtomatskih pečeh, saj vam zataknjeni briket v kurilni napravi lahko povzroči veliko težav.

Paleta briketov Forest za dolgo kurilno sezono in prihranek denarja

Če se boste odločili za nakup palete lesnih briket Forest, bo vaša kurilna sezona izredno dolga, energetsko učinkovita in prijazna do okolja.

Lesni briketi Forest so namreč ekološko gorivo, saj so proizvedeni le iz odpadkov naravnega, visoko kaloričnega, čistega, mešanega lesa listavcev. Ta se zmelje in stisne pod velikim tlakom. Zaradi bistveno večje gostote imajo lesni briketi Forest tudi večjo kalorično moč kot drva, zaradi nizke vsebnosti vlage pa v krajšem časovnem obdobju oddajo več toplote.

Lesni briketi Forest so obdelani in oblikovani v manjše ovitke, ki jih lahko enostavno zložite v skladišče ali kurilnico. Največje prednosti lesnih briketov so manjša količina pepela, enostavno skladiščenje in transport.

Kako poteka dostava palete briketov v foliji Forest?

Paleto z vašimi briketi vam bomo pripeljali s kamionom, ki je dolg 9,5 metra, visok pa 3,70 metra. Kamion ima tudi dvižno ploščad in paletni viličar. 

Paleto z briketi bomo razložili na utrjen teren, bodisi asfalt ali beton, dostavili pa do vrat vašega objekta - seveda, če je na podlagi naklona terena ali njegove pripravljenosti (v primeru snega in podobno) to mogoče. Če vaša podlaga ne bo trda in bo, na primer, trava ali makadam, bomo paleto briketov Forest odložili na prvo možno ravno podlago pri vašem objektu.

Dostava z kombijem je možna le v primeru, da pot do objekta ni primerna za kamion. Predvidena dostava blaga je od 2 do 14 dni od datuma naročila.

Več o paleti briketov v foliji Forest

  • Pakiranje: 96 kosov, skupaj 960 kg briketov
  • Les: les listavcev
  • Brez dodanih primesi
  • Dostava: s kamionom (dolžina kamiona 9,5 m, višina 3,70 m), ki ima dvižno ploščad in paletni viličar

Dimenzija palete

  • Dolžina: 125 cm
  • Širina: 100 cm
  • Višina: 115 cm
Podrobnosti izdelka
Število palet:
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup