Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sava 205/65R15 94H INTENSA HP

Blagovna št.: 194141

Blagovna znamka: Sava

Sava 205/65 R15 94H INTENSA HP_1

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila priznane znamke Sava.

Preberite več
D
D
71dB
Spletna cena
78,20 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,17 € x 7
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila priznane znamke Sava.

Letne gume, ki so namenjene uporabe v poletni sezoni in vam zagotavljajo odličen oprijem in čvrsto zaviranje na mokrih in suhih cestah. Z njimi bo vaša vožnja varna.

Pnevmatike Sava Intensa vam nudijo izjemne vozne lastnosti


Vsaka pnevmatika je izdelana na takšen način, da v različnih klimatskih in hitrostnih okoliščinah zagotavlja dober stik s podlago, tako pri pospeševanju ali zaviranju, kot tudi pri vožnji v ovinek. Za varno in zanesljivo vožnjo so zato potrebne kakovostni avtoplašči, ki vam omogočajo takšne vozne lastnosti, da se boste počutili varni ne glede na vremenske razmere.

Pnevmatike Sava Intensa so avtoplašči, ki vas bodo s svojimi lastnostmi zagotovo prepričale v nakup. Njihov izpopolnjen dezen oziroma profil tekalne plasti zagotavlja večjo naležno ploskev, zaradi česar boste deležni odzivne vožnje tako na mokri kot tudi na suhi podlagi. Zato so pnevmatike Sava Intensa primerne za vse tiste, ki si želite med vožnjo tudi malo adrenalina, kot tudi za vse tiste, ki si želite zgolj varno in udobno vožnjo.

Pnevmatike Sava Intensa se odlično obnesejo na mokrih cestah
 

Pri vožnji v dežju ste se verjetno že znašli v situacijah, ko je bilo potrebno v prometu hitro reagirati. Potem zagotovo veste, da se običajno na eni strani spopadamo s slabo vidljivostjo, na drugi strani pa tudi z zahtevnimi razmerami na cesti, kjer je mokro cestišča izjemno pomemben dejavnik. Pri tem pa odigrajo pomembno vlogo tudi pnevmatike Sava Intensa, ki vam lahko marsikatero takšno situacijo olajšajo.

Tovrstni avtoplašči so izdelani iz posebne gume s siliko, ki nudi odličen oprijem ter s tem čvrsto zaviranje tako na mokrih kot tudi suhih cestiščih. Z njimi bo vaša vožnja v ovinkih, avtocestah in v mestu popolnoma varna, saj jim dodatno oprijemno moč nudijo tudi oprijemni robovi, ki so v tekalni plasti. Seveda pa bodo ti pogoji izpolnjeni le ob pravilni uporabi pnevmatik. Pnevmatike Sava Intensa vam namreč zagotavljajo varno vožnjo pri hitrostih do 210 km/h in nosilnostjo 670 kg na posamezno pnevmatiko, v nasprotnem primeru so lahko posledice usodne.

Pnevmatike Sava Intensa zagotavljajo veliko prevoženih kilometrov in nizko porabo goriva
 

Eden od kriterijev, kako ločiti dobre in slabe pnevmatike, je tudi v njihovem staranju oziroma obrabi. Zavedati se moramo, da avtoplašči s starostjo spreminjajo tudi svoje vozne lastnosti, zato je izbira pnevmatike, ki vam bo čim dlje služila, zelo pomembna. Pnevmatike Sava Intensa se ponašajo s trpežno zmesjo tekalne plasti, ki v kombinaciji z enakomerno porazdelitvijo pritiska, omogoča dolgo življenjsko dobo pnevmatike. Le ta vam bo zagotavljala veliko število prevoženih kilometrov in s tem tudi manj obiskov pri prodajalcu pnevmatik.

Z avtoplašči Sava Intensa pa ne boste privarčevali zgolj pri nakupu pnevmatik, ampak tudi pri mesečnih stroških za gorivo. Letne pnevmatike Sava Intensa odlikuje nizek kotalni upor, zaradi česar potrebujejo za svoje kotaljenje manj energije. Rezultat tega so višji izkoristki goriva, zaradi česar boste z njimi prevozili več kilometrov z manj goriva. To pa se bo sčasoma zagotovo poznalo tudi na vaši denarnici, saj boste pri stroških za gorivo veliko prihranili.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
205
Višina pnevmatike:
65
Premer pnevmatike:
15
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
D
Oprijem na mokrem pnevmatike:
D
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
71dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup