Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Hankook 205/55R15 88V Ventus Prime3 K125

Blagovna št.: 312173

Blagovna znamka: Hankook

Letne pnevmatike za osebna vozila Hankook

Preberite več
A
C
71dB
Spletna cena
108,60 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,86 € x 10
Brezplačno Triglav zavarovanje
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Letne pnevmatike za osebna vozila Hankook

Hankook Ventus Prime 3 so letne pnevmatike za osebna vozila

Avtoplašči predstavljajo edini stik vašega vozila s podlago, zato je potrebno biti pri izbiri najbolj primernih pnevmatik toliko bolj pozoren. Če iščete letne pnevmatike, potem med ponudbo letnih pnevmatik najprej poiščite tiste, ki imajo ustrezne dimenzije. Pnevmatike Hankook Ventus Prime 3, so primerne za vsa osebna vozila, ki imajo v homologaciji predpisano to dimenzijo pnevmatik, torej širine 215 mm in višine v 55% glede na širino pnevmatik.

Pri tem ne pozabite na premer pnevmatik, ki je izražen v colah, v primeru pnevmatik Hankook Ventus Prime 3 je to 16 colov. Avtoplašči dovoljujejo varno vožnjo pri hitrostih do 210 km/h, zato niso primerni za osebna vozila, ki lahko dosežejo višjo maksimalno hitrost, prav tako pa ne sme presegati nosilnost vozila na več kot 1300 kg na os. Če so letne pnevmatike Hankook Ventus Prime 3 premišljeno izbrane, potem vam bodo nudile popolno ravnotežje med zmogljivostjo in varnostjo pri vožnji z vašim osebnim avtomobilom.

Pnevmatike Hankook Ventus Prime 3 imajo odličen oprijem in krajšo zavorno pot

Ko boste kupovali letne pnevmatike, vsekakor ne pozabite skrbno preučiti tudi njihovih morebitnih prednosti. Če se vam bo oko zaustavilo na letnih pnevmatikah Hankook Ventus Prime 3, boste zagotovo hitro prepoznali kar nekaj takšnih prednosti, zaradi katerih so ti avtoplašči tako priljubljeni. Zelo pomemben podatek je ta, da nova tehnologija za boljšo razporeditev polimerov med pripravo gumene zmesi, bistveno prispeva h krajši zavorni poti tako na mokrih kot tudi suhih cestah kar za 8 %.

To pa še zdaleč ni vse. Pnevmatike Hankook Ventus Prime 3 odlikuje njihov asimetričen dezen oziroma profil, ki omogoča za 10 % večjo stično površino s podlago, kar zagotavlja izboljšan oprijem na suhi kot tudi mokri podlagi. Na ta način se bo vaše vozilo odlično znašlo v marsikateri nepredvidljivi situaciji, ter na ta način bistveno prispevalo k vaši varnosti. Tehnologija, ki uporablja koncept štirih vzporednih žlebov, omogoča, da se voda preko kanalov čisti in odteka, zato ne prihaja do tako imenovanega glisiranja na cesti, na drugi strani pa zagotavlja odlično vodljivost in preprečevanje vodnega klina ali akvaplaninga.

Pnevmatike Hankook Ventus Prime 3 se odlikujejo po njihovi majhni obrabi kot tudi porabi goriva

Poleg vseh funkcionalnih prednosti, pa se letne pnevmatike Hankook Ventus Prime 3 ponašajo tudi z izjemno vzdržljivostjo in udobjem pri vožnji. Značilna tri rebra na tekalni plasti, ki jih imajo ti avtoplašči, nudijo večjo natančnost pri vožnji in večje število prevoženih kilometrov z enim kompletom pnevmatik. Za vzporedne žlebove pa je značilno, da imajo razcepljene utore, zaradi česar je stična površina ob zaviranju širša, kar izboljša vlečno moč vašega avtomobila, močna široka rebra tekalne plasti pa bistveno zmanjšajo porabo goriva.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
205
Višina pnevmatike:
55
Premer pnevmatike:
15
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
V
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
A
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
71dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup