Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Continental 225/45R17 91H TS860 M+S CONTI WINTER CONTACT

Blagovna št.: 173724

Blagovna znamka: Continental

Zimske pnevmatike, ki so odlična izbira za vsa osebna vozila s primernimi dimenzijami platišč. Ponašajo se z odličnim oprijemom pri vožnji skozi zasnežene ovinke in na mokrih ter poledenelih cestah.

Preberite več
B
D
72dB
Spletna cena
127,80 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,65 € x 12
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Zimske pnevmatike, ki so odlična izbira za vsa osebna vozila s primernimi dimenzijami platišč. Ponašajo se z odličnim oprijemom pri vožnji skozi zasnežene ovinke in na mokrih ter poledenelih cestah.

Pnevmatike Continental TS860 so odlična izbira za osebna vozila

Glavna značilnost zimskih pnevmatik je v tem, da so izdelane iz posebnih zmesi, ki omogočajo njihov optimalen oprijem pri nizkih temperaturah. Ker se struktura gume pri različnih temperaturah bistveno spreminja, ima lahko to pomemben vpliv tudi na vozne lastnosti zimske pnevmatike. Nakup mora biti zato premišljen in s posebnim poudarkom na voznih lastnostih gume. Zimske pnevmatike Continental TS860 so zagotovo odlična izbira v vseh pogledih.

Gre za zimske pnevmatike za osebna vozila, ki dovoljujejo varno vožnjo do 210 km/h in nosilnostjo na posamezno os do 1230 kg. Njihova oznaka M+S vam pove, da so pnevmatike Continental TS860 primerne za blato in sneg. Torej so primerne za nepredvidljive situacije na zasneženih, in s plundro prekritih cestah.

Pnevmatike Continental TS860 bistveno skrajšajo zavorno pot na poledenelih cestah

Pnevmatike Continental TS860 so zimske pnevmatike, ki se ponašajo s številnimi izboljšavami na vseh področjih, med drugim pri oprijemu na snegu in pri sami kakovosti vožnje. Pnevmatike so izdelane iz posebne gumene zmesi, ki ima visok delež silicijevega dioksida, ki zaradi posebne lastnosti dušenje, zmanjša zavorno pot na mokrih cestah.

Za zaviranje na poledenelih cestah še posebej poskrbi Liquid Layer Drainage. Gre za povsem nov drenažni sistem kanalov in lamel, ki pomaga odvajati vodo z naležne površine. Rezultat tega je, da je zaviranje na pomrznjenih in poledenelih cestah bolj učinkovito, pri čemer so testiranja pokazala, da se pri zaviranju na mokri podlagi pnevmatike Continental TS860 obnesejo za 5% bolje kot njihove predhodnice, na ledu pa se zavorna razdalja zmanjša za 4 %. Ti podatki bodo zagotovo pomirili še največje dvomljivce, če pa se boste odločili za njihov nakup, se boste zagotovo varno zaustavili v marsikateri nepredvidljivi situaciji na cesti.

Pnevmatike Continental TS860 v zimskih razmerah

Sestava pnevmatike Continental TS860 pa ni edina novost in izboljšava, ki jo lahko zasledimo pri tovrstnih pnevmatikah. Po zaslugi posebne zasnove tekalne plasti vam bodo zimske pnevmatike zagotavljale boljši oprijem in popolnoma varno vožnjo skozi zasnežene ovinke. Če ste do sedaj dvomili v svoje sposobnosti obvladovanja vozila v zahtevnih vremenskih razmerah, boste to s pnevmatikami Continental TS860 sedaj počeli zelo enostavno, predvsem pa zanesljivo. Z njimi se boste znebili zdrsavanja v ovinkih in strahu pred morebitno nesrečo.
Če se odločate za nakup novih zimskih pnevmatik, je vsekakor vredno razmisliti o nakupu kakovostnih pnevmatik z odličnimi voznimi lastnostmi, kot jih imajo tudi zimske pnevmatike Continental TS860. Z njihovim nakupom boste ogromno pridobili, predvsem pa boste najbolje poskrbeli za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu. Vreme vas nikakor ne bo moglo nikoli presenetiti, saj boste s pnevmatikami Continental TS860 vedno pripravljeni na vse ekstremne vremenske razmere.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Zimska
Širina pnevmatike:
225
Višina pnevmatike:
45
Premer pnevmatike:
17
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
D
Oprijem na mokrem pnevmatike:
B
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Da
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
72dB
Indeks nosilnosti pnevmatike:
91
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup