Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sava 195/55R16 87H M+S ESKIMO HP2

Blagovna št.: 165132

Blagovna znamka: Sava

Sava 195/55 R16 87H M+S ESKIMO HP2

Visokozmogljive zimske pnevmatike za osebna vozila, ki se v zimskem času odlično obnesejo pri vožnji na snegu in ledu.

Preberite več
C
C
72dB
Spletna cena
74,10 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,58 € x 7
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Visokozmogljive zimske pnevmatike za osebna vozila, ki se v zimskem času odlično obnesejo pri vožnji na snegu in ledu.

Pnevmatike Sava Eskimo so zanesljive v zimskih razmerah

Sava Eskimo so nadgradnja priznane predhodne serije Sava Eskimo HP in predstavljajo odlične zimske pnevmatike, ki se dobro obnesejo v vseh razmerah. Te prinašajo še učinkovito pospeševanje in odlično vodljivost na snegu, kar ji omogočajo Dezen Hook-rib vdori. Vsaka pnevmatika nudi izvrstno naležno površino pri vožnji, še posebno pri poledenelih cestah. S tem se teža avtomobila razporedi, zaradi česar boste imeli pri vožnji v zimskih razmerah veliko boljši nadzor nad vozilom.

V kolikor potrebujete odlične zimske pnevmatike, ne odlašajte in se odločite za Sava Eskimo, saj bo vožnja z njimi pozimi prijetna in varna. Pri vožnji so te zimske pnevmatike zelo dobro vodljive, zato jih lahko namestite kateremu koli vozniku, tudi tistemu, ki se v zimskih razmerah boji voziti.

S pnevmatikami Sava Eskimo brez težav vozite v snegu in ledu

Verjetno ste se v zimskem času že večkrat znašli v situacijah, ko vam je pri vožnji po snegu in ledu zanašalo avto. Hitro ste poskušali odreagirati, pa se mogoče ni vedno najbolje izteklo. V takšnih razmerah vam priporočamo, da na svoja osebna vozila pozimi namestite pnevmatike Sava Eskimo, ki so trenutno hit med zimskimi avtoplašči in vam bodo takšne neprijetne situacije pri vožnji olajšale. Ker se jih med vožnjo izredno dobro vodi, z zanašanjem ne boste imeli več težav. Seveda morate biti vseeno pozorni, da imajo vaše pnevmatike še vedno dovolj profila, saj vam le v tem primeru zagotovijo varno vožnjo

Če ste doma v višje ležečih predelih, je takšna pnevmatika kot nalašč za vaše vozilo, saj se premagovanja ostrih ovinkov lahko lotite s popolno preciznostjo, kar vam omogočajo čvrsti zunanji koti. Imeli boste učinkovit nadzor nad vašim vozilom ne le v mokrih podlagah, ampak tudi v suhih.

Pnevmatike Sava Eskimo so varčne in imajo nizko porabo goriva

Zimska avtomobilska pnevmatika Sava Eskimo, vam zagotavlja varno vožnjo do hitrosti 210 km/h (hitrostni razred H) in indeksom nosilnosti 87H. Pri tem bodite pozorni, da je največja dovoljena obremenitev na pnevmatiko 545 kg oziroma 1090 kg na os vozila. V kolikor se teh priporočil ne boste držali, lahko zaidete v težave.

Če so vam oznake za pnevmatike in njihove značilnosti razumljive in dobro veste kaj pomenijo, potem ste že pri pnevmatiki Sava Eskimo razbrali, da je zunanji kotalni hrup oziroma glasnost pnevmatike 71 dB, izkoristek porabe goriva spada v razred C, prav tako pa v razred C spada oprijem pnevmatik na mokri podlagi.

Ste vedeli, da dejanski prihranek goriva in varnost v cestnem prometu nista odvisna le od voznih sposobnosti in obnašanja voznikov, temveč v veliki meri tudi od pnevmatik, ki jih imate na vašem vozilu. Stari in obrabljeni avtoplašči se bodo na cesti obnašali popolnoma drugače, kot novi, z dovolj profila in izdelani iz kakovostnega trpežnega materiala, ki zagotavlja veliko prevoženih kilometrov. Pnevmatike Sava Eskimo imajo tudi majhen kotalni upor, kar bistveno prispeva k energetski učinkovitosti vozila in s tem tudi k zmanjšanju emisij.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Zimska
Širina pnevmatike:
195
Višina pnevmatike:
55
Premer pnevmatike:
16
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
C
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Da
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
72dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup