Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nokian 205/55 R16 91H WETPROOF

Blagovna št.: 223768

Blagovna znamka: Nokian

Nokian 205/55 R16 91H WETPROOF

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila Nokian Wetproof s premerom platišč 16 col, ki sodijo v hitrosti razred H, zagotavljajo brezskrbno vožnjo, ko je zime enkrat konec. 

Preberite več
A
C
68dB
Spletna cena
58,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
29,45 € x 2
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila Nokian Wetproof s premerom platišč 16 col, ki sodijo v hitrosti razred H, zagotavljajo brezskrbno vožnjo, ko je zime enkrat konec. 

Vaše pnevmatike se morajo razmeram na cesti prilagajati tudi, ko se turobni zimski dnevi končajo. Na vedenje in učinkovitost vaših pnevmatik namreč ne vplivata le sneg in led pozimi, dejavniki, ki vplivajo na obnašanje vaših pnevmatik in s tem na varnost vaše vožnje so tudi dež in druge nenadne spremembe vremena poleti. 

Nokian Wetproof je varna in zanesljiva letna pnevmatika, ki zagotavlja brezskrbno vožnjo ko je zime enkrat konec, saj jo odlikuje natančna usklajenost med največjim udobjem in izjemno varnostjo. 
 

Do odlične zmogljivosti na mokrem cestišču s letnimi pnevmatikami Nokian Wetproof.

Letne pnevmatike Nokian Wetproof se ponašajo z označbo A, ki pomeni največjo zmožnost oprijema na mokrem. Evropska oznaka z razredi od A do F opredeljuje zmožnost pnevmatike pri zaviranju na mokrem cestišču; letne pnevmatike Nokian Wetproof tako omogočajo odlično zavorno zmogljivost na mokrem cestišču in učinkovito odpornost proti akvaplaningu.  

Pnevmatika Nokian Wetproof je namenjena osebnim vozilom s premerom platišč 16 col

Indeks hitrosti H

Indeks hitrosti je na vaši letni pnevmatiki označen s črko: N, P, Q, R, S, T, H, V, W, Y ali ZR. Ta vam pove največjo hitrost za katero je pnevmatika namenjena - največ kilometrov na uro, torej, pri katerih bo vožnja s pnevmatiko še varna. 

Letna pnevmatika Nokian Wetproof sodi v hitrostni razred H, kar pomeni, da je primerna za vožnjo do največ 210 kilometrov na uro

Učinkovita poraba goriva ko se vozite z letnimi pnevmatikami Nokian Wetproof. Nizek kotalni upor letne pnevmatike Nokian Wetproof bo, poleg prijetne vožnje, izboljševal tudi vašo učinkovitost porabe goriva in zagotavljal, da bo vaš izlet na lepše prijazen tako okolju kot denarnici. 

Podrobnosti izdelka
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
205
Višina pnevmatike:
55
Zgradba:
R
Premer pnevmatike:
16
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
A
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
68dB
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
A
Razred pnevmatike:
C1
Indeks nosilnosti pnevmatike:
91
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup