Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Navigacijska naprava Garmin DriveSmart 55 MT-S

Blagovna št.: 279645

Blagovna znamka: Garmin

Navigacijska naprava Garmin DriveSmart 55 MT-S_1

Poenostavite si vožnjo z Garmin navigacijsko napravo GPS s 5.5-palčnim zaslonom Garmin DriveSmart 55 MT-S - poleg posodabljanja zemljevidov so na voljo tudi opozorila za voznika, ki spodbujajo varnejšo vožnjo.

Preberite več
Spletna cena
233,99 €

Zlata cena za 50 Zlatih točk
198,89 €
Prihranek
35,10 € (-15%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,46 € x 19
Več o izdelku

Poenostavite si vožnjo z Garmin navigacijsko napravo GPS s 5.5-palčnim zaslonom Garmin DriveSmart 55 MT-S - poleg posodabljanja zemljevidov so na voljo tudi opozorila za voznika, ki spodbujajo varnejšo vožnjo.

Navigacijska naprava Garmin DriveSmart 55 MT-S

POENOSTAVITE SI VOŽNJO - Vozite brez skrbi z navigacijsko napravo GPS s 5,5-palčnim zaslonom Garmin DriveSmart 55 MT-S. Poleg prometnih informacij v živo in posodabljanja zemljevidov so na voljo tudi opozorila za voznika, ki spodbujajo varnejšo vožnjo.

BREZŽIČNO POSODABLJANJE - Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi omogoča preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika. Navodila na zaslonu vas obvestijo, ko so na voljo nove posodobitve.

PROMETNE IN VREMENSKE INFORMACIJE V ŽIVO - Izognite se zastojem in poiščite obvoze, ki vam prihranijo čas, s prometnimi informacijami v živo, ki jih omogoča program Garmin Drive - Če opravite združitev z združljivim pametnim telefonom (ki podpira tehnologiji Bluetooth in GPS), v katerem je nameščen program Garmin Drive™. Ogledate si lahko tudi vremenske napovedi, trenutne razmere in animirano radarsko sliko. 

PROSTOROČNO KLICANJE - Vgrajena brezžična tehnologija Bluetooth® omogoča sinhronizacijo združljivega pametnega telefona z napravo DriveSmart 55 MT-S, da lahko kličete, ne da bi morali spustiti volan.

PAMETNA OBVESTILA - Pri združitvi s programom Garmin Drive si lahko ogledate besedilna sporočila in druga obvestila* telefona na zaslonu navigacijske naprave. (*Za uporabo funkcije morate v združljiv pametni telefon (na prodaj ločeno), ki podpira tehnologijo Bluetooth in GPS, prenesti program Garmin Drive.)

TRIPADVISOR - Oglejte si ocene popotnikov v storitvi TripAdvisor za hotele, restavracije in znamenitosti na načrtovani poti ali v bližini cilja.

OPOZORILA ZA VOZNIKA - Za spodbujanje varnejše vožnje in izboljšanje obveščenosti o razmerah vas opozorila za voznika opozorijo na ostre ovinke, spremembe omejitev hitrosti, železniške prehode in druge posebnosti.

ISKANJE KRAJEV PO IMENU - Prednaloženi podatki storitve Foursquare® omogočajo preprosto iskanje novih trgovin, restavracij in številnih drugih priljubljenih krajev.

PREVERITE POT PRED SEBOJ - Koristna funkcija 'Pred vami' prikaže postanke za obed, gorivo in druge mejnike, kot so naslednja mesta, na načrtovani poti.

POKRITOST Z ZEMLJEVIDOM - Vozite brez skrbi z najnovejšimi posodobitvami zemljevidov in prednaloženimi uličnimi zemljevidi Evrope.

Več o navigacijski napravi Garmin DriveSmart 55 MT-S

 • Mere naprave (ŠxVxG): 17,3 x 9,9 x 1,9 cm
 • Velikost zaslona (ŠxV): 15,2 x 8,9 cm  -  diagonala 17,7 cm (6,95 palca)
 • Ločljivost zaslona (ŠxV): 1024 x 600 slikovnih pik
 • Vrsta zaslona: Večdotični, stekleni barvni zaslon TFT z ločljivostjo WSVGA in belo osvetlitvijo ozadja
 • Teža: 239,6 g
 • Baterija: Akumulatorska litij-ionska baterija
 • Trajanje baterije: Do 1 ure

Zemljevidi in pomnilnik

 • Prednaloženi cestni zemljevidi
 • Podatkovne kartice: Kartica microSD™ (ni priložena)
 • 3D-Pogled zgradb in znamenitosti
 • Prostor za shranjevanje in zmogljivost napajanja: Ta naprava za množično shranjevanje USB je združljiva z operacijskima sistemoma Windows® XP ali novejšimi različicami in Mac® OS X 10.4 ali novejšimi različicami
 • Vključuje posodobitve zemljevidov

V kompletu je priloženo: 

 • Garmin Drive™ 55
 • Vakuumski nosilec za vozila
 • Kabel za napajanje v vozilu
 • Kabel USB
 • Kratka navodila za uporabo

Garancija: 2 leti

 

 

Podrobnosti izdelka
Vrsta naprave:
Za osebna vozila
Prednaloženi zemljevidi:
Da
Vodenje v slovenskem jeziku:
Da
Povezljivost:
WiFi
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup