Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtosedež Britax Römer i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3, midnight grey

Blagovna št.: 298935

Blagovna znamka: Britax Römer

Avtosedež Britax Römer i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3, midnight grey

izberite kvalitetni avtosedež i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3 priznane znamke Britax Römer!

Preberite več
Spletna cena
299,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,49 € x 24
Več o izdelku

izberite kvalitetni avtosedež i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3 priznane znamke Britax Römer!

Varnost in udobje
DUALFIX 3 i-SIZE je primeren za otroke od treh mesecev do štirih let - prilagaja se vašemu malčku, ko raste, da zagotovi stalno udobje in zaščito. Omogoča vožnjo tako nazaj kot naprej, kar omogoča hiter in enostaven prehod, ko je vaš otrok dovolj star. Za maksimalno udobje lahko preprosto preklapljate med šestimi ergonomskimi položaji naslona.

Najboljša zaščita - vsak dan
Varnost vašega otroka je glavna prioriteta. Zato je avtosedež opremljen z najvišjimi standardi ECE R129 (i-Size).Optimiziran sistem zaščite pri bočnem trku SICT v notranjosti zagotavlja vrhunsko varnost v primeru bočnega trka. Poleg tega v kombinaciji s FLEX BASE , patentirani sistem vrtljive povezave ISOFIX ščiti vašega otroka.

5-točkovni pas
5-točkovni varnostni pas je najvarnejši način za pritrditev vašega otroka v avtomobilskem sedežu, saj ohranja vašega otroka varnega in tesno v zaščitni lupini sedeža. V primeru trka pas razporedi sile udarca na 5 točk, dve na ramena, dve na boke in eno, kjer se pas zapne med nogami. To pomaga zaščititi vašega otroka pred udarci iz vseh smeri.

Vrhunska zaščita pred bočnimi udarci
Vgrajen SICT v notranjosti nudi vašemu otroku vrhunsko zaščito v primeru bočnega trka. SICT ohranja vašega otroka stran od udarca, hkrati pa absorbira energijo. In ni vam treba ničesar prilagajati ali prilagajati - SICT notri je vedno pripravljen, ko ga potrebujete.

Mehke blazinice
Mehke blazinice se udobno prilagajajo otroku. Pomagajo zmanjšati gibanje vašega otroka v primeru trka in dodajo še večje udobje 5-točkovnemu varnostnemu pasu. Poleg tega jih je mogoče enostavno odstraniti za pranje.

Hitro snemljiva prevleka
Na cesti se lahko stvari zelo zapletejo. Pijače se lahko razlijejo, otroci pa lahko zbolijo v avtomobilu. Zato je zasnovana prevleka , ki jo je mogoče enostavno sneti, ne da bi odstranili pas, tako da lahko hitro očistite in se odpravite na pot.

Vzvratno obrnjeni avtomobilski sedeži nudijo najboljšo zaščito v primeru čelnega trka najpogostejše vrste nesreče na cestah. Pri čelnem trku z vzvratno obrnjenim sedežem so sile trka usmerjene na zadnji del sedeža, medtem ko se preostala energija enakomerno porazdeli po glavi, vratu in zgornjem delu telesa. Pri sedežu, obrnjenem naprej, se energija udarca različno porazdeli po strukturi sedeža in zadrževalnem sistemu, kar lahko povzroči več energije, ki vpliva na otrokovo telo.

Narejeno v Evropi
Z močno nemško in britansko dediščino, je Britax Römer predan proizvodnji svojih izdelkov v Evropi. V letu 2016 so sedež podjetja postavili v nemškem Leipheimu. To je omogočilo proizvodnjo 90% avtosedežev in sedežev za kolesa v Nemčiji ali Veliki Britaniji.

Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
i-Size, 61-105 cm
Barva:
Siva
Zapenjanje:
5 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup