Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Televizor Samsung 55QN85C, 4K UHD, QLED, Smart TV, diagonala 139 cm

Blagovna št.: 300878

Blagovna znamka: Samsung

Izberite odličen pametni televizor znamke Samsung, ki vas bo s svojimi zmogljivostmi zagotovo navdušil, gledanje TV vsebin pa vam bo v še večji užitek.

Preberite več
Spletna cena
1.499,00 €

Spletna akcijska cena
919,00 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.449,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
38,29 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite odličen pametni televizor znamke Samsung, ki vas bo s svojimi zmogljivostmi zagotovo navdušil, gledanje TV vsebin pa vam bo v še večji užitek.

Mojstrsko nadzorovana svetloba na vsakem posnetku
Premaknite meje multimedijskih doživetij in odkrijte nove svetove, ki so se rodili v glavah briljantnih režiserjev našega časa. Samsung predstavlja televizor Neo QLED z edinstveno tehnologijo Quantum Matrix, ki natančno upravlja ekskluzivne diode LED Quantum Mini. Prefinjen nadzor svetlobe ustvarja čudovito svetlobno predstavo z osupljivim kontrastom in natančno upodobljenimi podrobnostmi, ki jih boste videli tako v najtemnejših kot najsvetlejših prizorih.

Popolna ločljivost 4K
Napredni procesor 4K Neural Quantum Processor zagotavlja jasno in popolno sliko, ne glede na to, ali gledate najnovejšo filmsko uspešnico ali starejši priljubljeni film. Vsak kader slike je vizualno izboljšan, da boste lahko v svojem najljubšem filmu uživali kot še nikoli prej.

Nepozaben zvok Dolby Atmos
Uživajte v vzdušju svoje najljubše serije do popolnosti. Vaš Samsungov televizor ima inovativne zvočnike z vrhunskim oddajanjem, ki vas bodo popolnoma potopili v večdimenzionalni zvok Dolby Atmos. Svoje vsakdanje resničnosti se boste spomnili šele, ko se bodo zvrstili zaključni napisi in se bodo prižgale luči.

Enostavnejši dostop do najljubše vsebine
Uporabite osebnega kuratorja z vmesnikom Smart TV, ki v realnem času optimizira dostop do vsebin iz vseh storitev pretakanja, kot so O2 TV, T-Mobile TV, Dramox in druge, tako da boste do vseh priljubljenih oddaj, filmov in iger prišli hitreje in brez težav z iskanjem. In če vas zagrabi želja po nečem novem, vam bodo na podlagi vašega okusa priporočili tudi dela, ki so vam blizu.

Intenzivna kombinacija svetlosti in živahnih barv
Slika, polna osupljivih vizualnih podob – to je rezultat tehnologije Neo Quantum HDR, ki dinamično prilagaja celoten videz prizora in ga združuje s podrobno ločljivostjo 4K, da ponudi živahnejše barve in izboljšano svetlost. Vaše oči bodo lahko vse prizore – ne glede na to, ali gre za hitro dogajanje ali dokumentarec o svetovnih galerijah – doživele v povsem novi perspektivi.

Osredotočenost na podrobnosti
Uživajte v edinstveni izkušnji gledanja izbrane vsebine. Ne glede na to, ali gre za najnovejšo kinematografsko uspešnico ali kultno klasiko, Neo QLED ne razočara z izvirno kakovostjo. Tudi če je bila slika posneta v nižji ločljivosti, funkcija Auto HDR Remastering poskrbi za popolno glajenje in pretvorbo v HDR, s čimer poudarite barve in izstopajo prej nevidne podrobnosti.

Potresno igranje iger s frekvenco 4K 120 Hz
Sproščujoč večer igranja spremenite v osupljivo doživetje, ki vas popolnoma posrka v dogajanje. Motion Xcelerator Turbo Pro skupaj z inovativno funkcijo 4K 120 Hz še tako hitre prizore spremeni v jasno izrisane slike, polne vrhunskih podrobnosti. Za zmanjšano zatikanje ali trganje zaslona pa poskrbi AMD-jeva certificirana tehnologija FreeSync Premium Pro, zato lahko uživate v medlo gladki sliki z nizko zakasnitvijo.

Dom v 21. stoletju
Pametni povezani dom pomeni manj dela in več časa za zabavo. SmartThings se lahko poveže z vašimi pametnimi napravami in vam omogoči, da jih upravljate na daljavo z daljincem ali glasom. Uživajte v intuitivnem upravljanju naprav, ki je kot iz znanstvenofantastičnega filma.

Raziščite nov svet NFT
Raziščite nove razsežnosti digitalne umetnosti s partnersko platformo, ki je prva, ki omogoča jasno nakupovanje edinstvenih umetniških del neposredno na televizorju Samsung. S pritiskom na gumb lahko preprosto kupite NFT v obliki fascinantnih grafik, slik, fotografij in drugih formatov ter jih nato prikažete na zaslonu Neo QLED, na primer kot spletno ozadje.

Več o televizorju Samsung 55QN85C:

  • Diagonala zaslona: 139 cm (55'')
  • Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 4K UHD
  • Tip zaslona: Mini LED QLED
  • SMART TV: Tizen
  • Osveževanje zaslona: 120Hz
  • HDR: DA
  • Dodatne TV lastnosti: Brightness Detection
  • Vrsta osvetlitve zaslona: QLED
  • Kakovost slike: Neo Quantum HDR, HDR 10+, Quantum Matrix Technology, HLG, Supreme UHD Dimming
  • Sistem zvočnikov: 2.2.2CH
  • Zvok: Dolby Atmos, Object Tracking Sound, Q-Symphony, Adaptive Sound+
  • Procesor: Neural Quantum Processor 4K
  • Povezave: Yes (WiFi5), Yes (BT5.2)
  • Priključki: 4x HDMI, 2x USB, Ethernet (LAN)
  • Sprejemnik: DVB-T2CS2 x 2
  • Daljinski upravljalnik: TM2360E
  • Teža: 20.2 kg (s stojalom) 17.2 kg (brez stojala)
  • Mere (Š x V x G): 1227.4 x 767.9 x 253.0 mm
  • Mere brez stojala: 1227.4 x 705.6 x 25.9 mm
  • Energetski razred: F
  • Barva: BRIGHT SILVER
  • VESA standard: 200 x 200 mm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Diagonala (v inčih):
55
Diagonala (v cm):
138
Ločljivost:
4K Ultra HD
Tip zaslona:
QLED
Frekvenca osveževanja:
120 Hz
Energijski razred:
F
Širina (v cm):
123
Višina (v cm):
3
Dolžina (v cm):
17
Omrežne povezave:
Bluetooth, LAN, Wi-Fi
Aplikacije in storitve:
Smart TV
Povezljivost:
CI slot, Ethernet, HDMI 2.1, koaksialni avdio, USB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup